reklama
Pytam sie was kobiety jak przekonac kobiete aby sie przy swoim meżu ...........
Zapytac?? Porozmawiac...
Nie sądziłam że po 2 latach na bb znajde taki wątek ...ale niezły ubaw mnie ominął widzę. Takich tekstów jak ten z kaszanką to po necie błąka się wieeeele i większość z nich to dzieła wybitnych pisarzy z niezłym polotem..chodź może i komuś sie zdarzyło....
masturbacja da ci zawsze silniejsze odczucia niz seks z mezczyzna, nie mowiac juz o stosunkach z kobieta. jest sposob na najsilniejszy orgazm jakikiedykolwiek mialas.
sproboj wsadzic do pochwy wlasna glowe. tak, wymaga to odrobine gimnastyki ale nie zrazaj sie jesli na poczatku nie bedziesz mogla ,, dosiegnac" za ktoryms razem napewnio ci sie uda!
sama nie probowalam ale gdzies wyczytalam ze orgazm jest boski!!!!!
sproboj wsadzic do pochwy wlasna glowe. tak, wymaga to odrobine gimnastyki ale nie zrazaj sie jesli na poczatku nie bedziesz mogla ,, dosiegnac" za ktoryms razem napewnio ci sie uda!
sama nie probowalam ale gdzies wyczytalam ze orgazm jest boski!!!!!
Tygrysek1985
Fanka BB :)
heheh ale sie usmialam z tego listu z ta kaszanka na pierwszej stronie
reklama
moze sie zdziwicie ale mlodej daty jestem tak powiem i wiele lat temu w podstawowce chyba jeszcdze zdarzylo mi sie bravo czytac i serio problem z kaszanka byl tam opublikowany bo pamietam jaki szok to u mnie wywolalo ....takiej historii nie da sie zapomniec............. oczywsice odpowiedz tutaj podana nie byla odpowiedzia udzielona w gazecie, tam chyba polecili sie zwrocic do ginekologa jak najszybceij... nie wiem czy juz ktos sie wtedy nabijal ale jestem sklonna uwierzyc znajac glupote ludzka ze jest to mozliwe....
co d oposta tu to tez mi jakims mlodym chlopcem zajezdza....
co d oposta tu to tez mi jakims mlodym chlopcem zajezdza....
Podziel się: