reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Masturbacja

anek24 - nie pogniewaj sie na mnie, ale mysle ze powiiniscie z mezem udac sie do seksuologa. to chyba nie jest normalne, ze kobieta nie przezywa orgazmu podczas wspolzycia. specjalista na pewno pomoze. a sprawa jest przeciez wazna, twoj maz tez jest na pewno sfrustrowamny... ja szczerze mowiac nie wyobrazam sobie takiej sytuacji...

reklama
Marianeczka,ani mój mąz ani ja nie jestesmy sfrustrowani ;).Owszem chciałabym przezyc orgazm w ten sposób,ale jak sie nie udaje to trudno.Możemy go z mężem przezywac na wiele innych sposobów ;D

Ja mam sie edukować ::),bo jak tak to sztyuke kochanie juz przeczytałam 4 lata temu i chyba jestem wystarczajaco wyedukowana :p ;D

no moze rzeczywiscie.. zamiast wislockiej kamasutra, seks tantryczny, pozycja lotosu, dla mezczyzny orgazm bez wytrysku.. :p

naja pisze:
no moze rzeczywiscie.. zamiast wislockiej kamasutra, seks tantryczny, pozycja lotosu, dla mezczyzny orgazm bez wytrysku.. :p
orgazm bez wytrysku to kicha, a seks tantryczny parogodziny to nuda, zreszta teraz będą Mistrzostwa Świata a przerwa w meczu trwa tylko 15 minut i to MUSI wystarczyć

reklama
marul pisze:
orgazm bez wytrysku to kicha, a seks tantryczny to nuda
Nie. Seks tantryczny to małpiarstwo dla ubogich duchem.
A brak wytrysku to aspennia i w Świecie Zachodnim w przeciwieństwie di ludów dzikich to się leczy.

Do góry