reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Masturbacja

Agawa pisze:
Nie myślmy stereotypowo, kto powiedział, że każdy mężczyzna MUSI doznawaź seksualnych uniesień na widok masturbującej się kobiety i gdzie ta prawda zapisana, że na każdego faceta taka kobieta POWINNA działać? - bzdura!
Bo kobiece techniki masturbacyjne, są często MAŁO WIDOWISKOWE !
Poduszka, zaciskanie ud, prysznic ? Nuda !

reklama
nie potrzeba wynajdywać sposobów wystarczy stary sprawdzony tzn paluszek na łechtaczce i efekt gwarantowany

och, ty chyba marul nie wiesz ile moze taki maly kobiecy paluszek.
a i to mozna urozmaicac - paluszek jeden lub dwa, paaluszek z zapuszczonym paznokietkime (wrrrrrrrr..) lub nie, a moze paluszek z tipsikiem ;)?

marianeczka pisze:
a i to mozna urozmaicac - paluszek jeden lub dwa, paaluszek z zapuszczonym paznokietkime (wrrrrrrrr..) lub nie, a moze paluszek z tipsikiem ;)?

ja piszę, że nuda do oglądania!

Tu oglądanie nie jest najważniejsze tylko czerpane doznania a te mogą być naprawde przyjemne-Marianeczka widze wie o co chodzi

ada1 pisze:
Tu oglądanie nie jest najważniejsze tylko czerpane doznania a te mogą być naprawde przyjemne-Marianeczka widze wie o co chodzi

Ty za to nie wiesz
napisałem, że nie kręci mnie ogladanie, zajrzyj troche do tyłu

reklama
marianeczka pisze:
Eeee, czymże to jest wobec dramatycznej a znojnej pracy krzepkiego ramienia z zaangażowaniem całego barku a nawet torsu !

P.S. Czy tipsy mają jakieś walory praktyczne w tym względzie ? Pytam całkiem serio, bo nie nabyłam jeszcze tego "gadżetu".
Lubię za to drapanie paznokciem (męskim) szczytów brodawek. Mrrrrrrr.... ::)

Do góry