reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Masturbacja

reklama
ja kiedyś dostałam wibrator od przyjaciół na imieniny, ale jakoś nie sprawiał mi przyjemności. Byłam wtedy bardzo młoda, więc może miałam jakąś blokadę psychiczną. Druga sprawa, że dość obleśnie on wyglądał, bo przypominał członka całego w krostach fuuu. Wywaliłam go w cholerę. Mój mąż nazywa go Szczepan (chociaż go nie znał ;) )
A co do onanizowania, to kiedyś to robiłam, teraz już nie i to od bardzo dawna nie - nie mam takiej potrzeby.

cytrynka pisze:
Lilka pisze:
ale w mojej miescinie takowych sklepow nie ma  ::) :p
Możesz zawsze kupić w Sieci. Do wyboru, do koloru, mnóstwo tego jest.  8)

hahahaa :D :D
tyle rzeczy kupuje w sieci a o tym nie pomyslalam :D :D

ide pobuszowac 8)

no wlasnie a moze pozamieszczamy tu jakies fajne linki do fajnych gadzetow???

kto wie moze jakas mamuska skorzysta :D :p

Lilka, pierwsze i oczywiste miejsce do odwiedzenia to Allegro - kategoria "Tylko dla dorosłych" (Allegro/Pozostałe/Tylko dla dorosłych/Akcesoria i gadżety). Są też filmy, gry, no i bielizna !

Mamuśka, teraz z perspektywy czasu i doświadczeń to taki z krostami byłby właśnie najlepszy ! ;D

tak, wibrasek moze miec kroty, gorzej, jakby "zywy" je mial, heheh :) :) :)
ja sie juz zbieram z kupieniem od stu lat, a jakos ciagle nie kupilam. a kulek gejszy uzywacie???

usmialam sie po pachy jak mamusie opisuja tutaj swoje swintuszenia z mezami i bez nich

dziewczyny gora!
a tak na marginesie to czasami poswintuszyc w samotnosci tez jest nilo ;) ::)

ja mam kulki gejszy, ale dostałam je niedawno czyli jak już byłam w ciąży i właśnie ze względu na ciążę boję się ich użyć - nie wiem czemu... Ale jestem bardzo ciekawa jak to jest... :)

reklama
ja mam kulki gejszy ale nie zrobiły one na mnie wielkiego wrażenia,może za krótko je trzymałam ;) i za mało z nimi chodziłam ;) jeszcze kiedyś pewnie wypróbuję :)

Do góry