Hej Mamusie
Ja niestety witam się raz na jakiś czas ale staram się większość postów nadrabiać. Dzisiaj pracowałam 11h na pełnych obrotach, małego oddałam w opiekę babci na cały dzień. Padam z nóg. W weekend mieliśmy wesele i kilka osób z rodziny męża dowiedziało się o ciąży
cieszę się ze się to stało bo mam dosc ukrywania się ciagle, a mój brzuch jest już dosc spory. ale było zaskoczenie ze tak szybko będziemy mieli kolejnego dzidziusia
Widziałam burzliwa dyskusje o pappa. Powiem Wam ze ja w pierwszej ciąży bez namysłu robiłam prenatalne usg+ pappa ale teraz się zastanawiam czy robić pappa. Największym zaskoczeniem było dla mnie to, ze na tym weselu ba którym byliśmy w weekend była żona kuzyna męża która jest już na końcówce ciąży i pyta mnie czy ja robiłam wogole prenatalne przy pierwszym bo ona nie robiła bo w sumie lekarz jej powiedział ze wszystko ok na zwykłej wizycie usg i ze jak chce to może „dodatkowo” zrobić prenatalne. Byłam w szoku ze jeszcze lekarze maja takie teorie... myślałam ze każda kobieta już robi prenatalne usg. A Wasze brzuszki tez już kraglutkie? U mnie z uwagi na okres między ciążami brzuch strasznie szybko było widać a teraz wyrównał się z cycami [emoji14] jak on tak będzie rosnąl to pęknę chyba