reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tez mam problem z badaniami, bo trzeba jeszcze dojechać autobusem, poki co czekam na jesienne dni ,bo przy takich mam oslabniecia i nie chce ryzykować stojac na PKS juz ostatnio mialam jazde dobrze,ze kolo domu mnie ścielo i autobus szkolny pod nim staje
U mnie juz jesienna aura :p
Chociaz jutro ma byc 27 stopni :/

Też dziś jadę do laboratorium ale podjade samochodem więc chwilka i jestem na miejscu. W komunikacji miejskiej trudno byłoby mi chyba wytrzymać, duszno i zapachy...

Ja mam dwa kroki do laboratorium.. ale przypomnialam sobie o tym moczu jak juz bylo za pozno :p

U mnie juz jesienna aura [emoji14]
Chociaz jutro ma byc 27 stopni :/

Ja mam dwa kroki do laboratorium.. ale przypomnialam sobie o tym moczu jak juz bylo za pozno :p
U nas co dzien gorąco ogólnie w tym roku Wrocław jest najcieplejszym miejscem na mapie w prognozie pogody nie wiem jak tam faktycznie,ale ja 60 km od moge do 5 policzyć ile razy padało tak caly czas gorąco

Cześć, mogę do Was dołączyć? Jestem w 14 tygodniu ciąży, termin mam na 10 marca. Wcześniej tutaj zaglądałam ale nie miałam śmiałości pisać, bo moja ciąża była zagrożona i jestem po poronieniu, więc wątpiłam, czy to się uda. Jestem już po 40 i mam dwoje nastolatków w domu :) Myślę, że w grupie raźniej, więc mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :)
Witaj :)

Dzień dobry :)
Ja w pierwszych 2 ciazach nie mialam prenatalnych wogole nie miałam pojecia ze takie badanie jest ale to było 11 i 13 lat temu .

Musiala bym ogarnąć cos w domu bo ostatnio zaniedbałam sprzątanie.

Miłego dnia wszystkim i powodzenia na wizytach.
A i witam wszystkie nowe mamusie :)

Dzień dobry :)
Ja w pierwszych 2 ciazach nie mialam prenatalnych wogole nie miałam pojecia ze takie badanie jest ale to było 11 i 13 lat temu .

Musiala bym ogarnąć cos w domu bo ostatnio zaniedbałam sprzątanie.

Miłego dnia wszystkim i powodzenia na wizytach.
A i witam wszystkie nowe mamusie :)
Ja we wcześniejszych tez to bylo 8 lat temu

A ja mam w sobotę wesele - wszystko fajnie, tylko nie mam pojęcie, jak tam wytrwam do rana, bo ostatnio to tak 21-22 i już śpię :laugh2:

No i oczywiście będę pewnie najtrzeźwiejsza w towarzystwie - zapowiadają się ciekawe rozmowy z lekko wstawioymi weselnikami i rano będę robić za kierowcę - fajnie się weekend zapowiada! ;)

Mam nadzieję , że chociaż jedzenie będzie smaczne i akurat będę miała apetyt! ;););)

Dzień dobry[emoji4]znowu zaczęła mi smakować kawa rozpuszczalna z mlekiem[emoji4]
Ja też przeżywam teraz usg szczególnie 3d albo 4d bo nie miałam wcześniej takich.też było to prawie 10 i 13 lat temu[emoji32]
Wczoraj cieszyłam się jak dziecko na usg[emoji23]
Narazie nie chce się nastawiac na dziewczynkę bo mając dwóch synów bardzo tego pragnę ale dała mi nadzieję i faktycznie sama też widziałam ten wyrostek płciowy na dziewczynkę.zobaczymy[emoji4]
Powodzenia na wizytach dziś.
Miłego dnia

reklama
A ja mam w sobotę wesele - wszystko fajnie, tylko nie mam pojęcie, jak tam wytrwam do rana, bo ostatnio to tak 21-22 i już śpię :laugh2:

No i oczywiście będę pewnie najtrzeźwiejsza w towarzystwie - zapowiadają się ciekawe rozmowy z lekko wstawioymi weselnikami i rano będę robić za kierowcę - fajnie się weekend zapowiada! ;)

Mam nadzieję , że chociaż jedzenie będzie smaczne i akurat będę miała apetyt! ;););)
Powiem ci że byłam 3 tyg temu na weselu i też miałam takie myśli jak Ty.
Bałam się ze będę wymiotować i zaraz pójdę spać ale było całkiem inaczej.byłam do 3 nad ranem i wytanczylam się nad wszystkie czasy.super było.zobaczysz że będziesz miała dużo siły i chęci na zabawę [emoji4]

Do góry