reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja jakos ze 2 tygodnie temu poczułam że ciężko schodzi, ale dzisiaj to tak jak wczesniej spada jak zawsze obraczka. U mnie to chyba od temperatury, jak ciepło to cieżko schodzi jak zimno to sama spada:)
Ja w sumie jednego to od 11 roku życia nie sciagalam fakt faktem ten mógłby być mimo ciąży już za mały xD ale ten drugi który dostałam dwa lata temu po babci już też zaczął mnie cisnąć

reklama
Po wizycie. Bejbi hula. Lekarz powiedział, że na 99% zespołu downa nie ma. Aż się zastanawiam czy w poniedziałek na te prenatalne jechać.
Czy siusiak na tym etapie wygląda jak stożek? Bo coś takiego widziałam ale lekarz nie chciał potwierdzić.

Po wizycie. Bejbi hula. Lekarz powiedział, że na 99% zespołu downa nie ma. Aż się zastanawiam czy w poniedziałek na te prenatalne jechać.
Czy siusiak na tym etapie wygląda jak stożek? Bo coś takiego widziałam ale lekarz nie chciał potwierdzić.
Moja Pani dr stwierdziła że samo USG daje 60% pewności odnośnie downa a USG plus test Pappa daje 93%

Witam wszystkie nowe Mamusie. :)

Moja mama to ewenement. :D

Mama jest skłócona z całą rodziną. Bo tak. Nikt jej nie lubi i nie chce przebywać w jej towarzystwie. Owszem, wypracowała to sobie latami...
Na chrzciny mojego dziecka przyszła, zaprosiła swoich znajomych, nie podeszła, a po Mszy...zawinęła znajomych, poszli do innego lokalu i tam zrobili sobie chrzest bez dziecka (po co im taki kłopot, aby kwika). :D
Kto przebije moją "kochającą babcię?". :p

Witam wszystkie nowe Mamusie. :)

Moja mama to ewenement. :D

Mama jest skłócona z całą rodziną. Bo tak. Nikt jej nie lubi i nie chce przebywać w jej towarzystwie. Owszem, wypracowała to sobie latami...
Na chrzciny mojego dziecka przyszła, zaprosiła swoich znajomych, nie podeszła, a po Mszy...zawinęła znajomych, poszli do innego lokalu i tam zeobili sobie chrzest bez dziecka (po co im taki kłopot, aby kwika). :D
Kto przebije moją "kochającą babcię?". :p
No to mnie zszokowalaś :szok:

reklama
Do góry