Ja w sumie jednego to od 11 roku życia nie sciagalam fakt faktem ten mógłby być mimo ciąży już za mały xD ale ten drugi który dostałam dwa lata temu po babci już też zaczął mnie cisnąćJa jakos ze 2 tygodnie temu poczułam że ciężko schodzi, ale dzisiaj to tak jak wczesniej spada jak zawsze obraczka. U mnie to chyba od temperatury, jak ciepło to cieżko schodzi jak zimno to sama spada
reklama
Beata86
Fanka BB :)
Myślę że to dopiero przed namiJa w sumie jednego to od 11 roku życia nie sciagalam fakt faktem ten mógłby być mimo ciąży już za mały xD ale ten drugi który dostałam dwa lata temu po babci już też zaczął mnie cisnąć
Stokrotenka23
Nie zauważyłam puchnieciaJak u Was z pierscionkami? Posciagalyscie już? Ja niestety musiałam za bardzo palce mi puchna.. dziwnie się czuje bo nigdy ich nie ściągam bo to pamiątka po babci
agrafka07
Po wizycie. Bejbi hula. Lekarz powiedział, że na 99% zespołu downa nie ma. Aż się zastanawiam czy w poniedziałek na te prenatalne jechać.
Czy siusiak na tym etapie wygląda jak stożek? Bo coś takiego widziałam ale lekarz nie chciał potwierdzić.
Czy siusiak na tym etapie wygląda jak stożek? Bo coś takiego widziałam ale lekarz nie chciał potwierdzić.
Kasia323
Witaj prawie tak samo jak ja ... też 32 lata, też 3 ciąża i 12+5Witam wszystkie mamusie.
Chciałabym do was dołączyć. Mam prawie 32 lata, jestem w 13+2 trzeciej ciąży.
Haha rozbawilas mnie tym stożkiemPo wizycie. Bejbi hula. Lekarz powiedział, że na 99% zespołu downa nie ma. Aż się zastanawiam czy w poniedziałek na te prenatalne jechać.
Kasia323
Moja Pani dr stwierdziła że samo USG daje 60% pewności odnośnie downa a USG plus test Pappa daje 93%Po wizycie. Bejbi hula. Lekarz powiedział, że na 99% zespołu downa nie ma. Aż się zastanawiam czy w poniedziałek na te prenatalne jechać.
Papillonek1980
Witam wszystkie nowe Mamusie.
Moja mama to ewenement.
Mama jest skłócona z całą rodziną. Bo tak. Nikt jej nie lubi i nie chce przebywać w jej towarzystwie. Owszem, wypracowała to sobie latami...
Na chrzciny mojego dziecka przyszła, zaprosiła swoich znajomych, nie podeszła, a po Mszy...zawinęła znajomych, poszli do innego lokalu i tam zrobili sobie chrzest bez dziecka (po co im taki kłopot, aby kwika).
Kto przebije moją "kochającą babcię?".
Moja mama to ewenement.
Mama jest skłócona z całą rodziną. Bo tak. Nikt jej nie lubi i nie chce przebywać w jej towarzystwie. Owszem, wypracowała to sobie latami...
Na chrzciny mojego dziecka przyszła, zaprosiła swoich znajomych, nie podeszła, a po Mszy...zawinęła znajomych, poszli do innego lokalu i tam zrobili sobie chrzest bez dziecka (po co im taki kłopot, aby kwika).
No to mnie zszokowalaśWitam wszystkie nowe Mamusie.
Moja mama to ewenement.
Na chrzciny mojego dziecka przyszła, zaprosiła swoich znajomych, nie podeszła, a po Mszy...zawinęła znajomych, poszli do innego lokalu i tam zeobili sobie chrzest bez dziecka (po co im taki kłopot, aby kwika).
reklama
Napisz priv imie wiek date porodu miejscowość rodzenstwoMnie jeszcze ma
Podziel się: