Witam zapraszamy do zapisania się w tabelce. I gratulacjeWitam wszystkie mamusie.
Chciałabym do was dołączyć. Mam prawie 32 lata, jestem w 13+2 trzeciej ciąży.
reklama
Ja mam wszystkie za duże bo schudlam i czekam,az przytyjeJak u Was z pierscionkami? Posciagalyscie już? Ja niestety musiałam za bardzo palce mi puchna.. dziwnie się czuje bo nigdy ich nie ściągam bo to pamiątka po babci
agrafka07
Fanka BB :)
Haha rozbawilas mnie tym stożkiem
Heh, a ja tak na poważnie, bo nie miałam doświadczenia z niemowlęcymi klejnotami . Zaraz wrzucę foto na wieści z wizyt.
Papillonek1980
Mnie to teraz bawi. Ma swoje plusy. Inni goście nie pouciekali.No to mnie zszokowalaś
Wow, nieźle ale wiadomo życie układa się różnie [emoji6]Witam wszystkie nowe Mamusie.
Moja mama to ewenement.
Mama jest skłócona z całą rodziną. Bo tak. Nikt jej nie lubi i nie chce przebywać w jej towarzystwie. Owszem, wypracowała to sobie latami...
Na chrzciny mojego dziecka przyszła, zaprosiła swoich znajomych, nie podeszła, a po Mszy...zawinęła znajomych, poszli do innego lokalu i tam zrobili sobie chrzest bez dziecka (po co im taki kłopot, aby kwika).
Kto przebije moją "kochającą babcię?".
Pierścionki mnie nie cisną he he. Z resztą ja jak w domu jestem to nie chodzę w biżuteri jakiś taki nawyk od zawsze [emoji6]
Mamafasolki
Współczuję... Ale chociaż kopertę zostawiła... Żartuję oczywiście...Witam wszystkie nowe Mamusie.
Moja mama to ewenement.
Mama jest skłócona z całą rodziną. Bo tak. Nikt jej nie lubi i nie chce przebywać w jej towarzystwie. Owszem, wypracowała to sobie latami...
Na chrzciny mojego dziecka przyszła, zaprosiła swoich znajomych, nie podeszła, a po Mszy...zawinęła znajomych, poszli do innego lokalu i tam zrobili sobie chrzest bez dziecka (po co im taki kłopot, aby kwika).
Kto przebije moją "kochającą babcię?".
mala-rybka
Dokładnie, wpisane są nowe osóbki [emoji7] super
Dopisywać się resztą, która jeszcze nie doszła
Dopisywać się resztą, która jeszcze nie doszła
mala-rybka
Podaj dane na privMnie jeszcze ma
reklama
Papillonek1980
No właśnie nie. Wykupiła mszę w naszej intencji.Współczuję... Ale chociaż kopertę zostawiła... Żartuję oczywiście...
Podziel się: