reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
A probowalas troche gazowanej wody na pusty zoladek? Mi te babelki ruszaja wszystko xP i jem dwa jablka dziennie i wszystko rusza. Chociaz po doppelherz jest lepiej niz po femibionie.

A jaki magnez bierzesz? W sumie w wiekszych ilosciach moze przeczyscic;-) kazdy sposob jest dobry xD

Ja tak samo ;p kiedys sie meczylam teraz juz mi sie nie chce
Taki jak mi lekarka kazała - MagneB6
Chyba właśnie takie ma działanie ale nie powiem lżej od razu :p

reklama
Dzień dobry.
My dziś poszalalysmy i dopiero wstaliśmy bo córka na 10.30 dopiero do szkoły. Po śniadaniu i kawka i zaraz się szykujemy.
U nas dziś cudnie chłodno i pada i od razu mi lepiej.

Powodzenia na wizytach!!!
U mnie objawy to żołądkowe głównie... Nie mam ochoty nic jeść a jak jem to mega wzdęcia i zgaga i mdłości. Najgorzej wieczorami po całym dniu.

Dziewczyny to wy w którym tygodniu dowiedziałyście się o płci ja znając moje szczęście to nawet na połówkowym się nie doczekam :D ale ww sumie dla mnie najważniejsze jest aby było zdrowe.

Dziewczyny to wy w którym tygodniu dowiedziałyście się o płci ja znając moje szczęście to nawet na połówkowym się nie doczekam :D ale ww sumie dla mnie najważniejsze jest aby było zdrowe.
Ja też jeszcze nie wiem a jutro rozpoczynamy 13/14 tydzien. Nie ma się co nastawiac.
Mam nadzieję że 12 września powie mi, jeśli nie to czekamy dalej ;)

reklama
Ja dowiedziałam się w 12+0, ale to jeszcze tak nie na 100%. Ale to różnie może być. W pierwszej ciąży córa ukrywała się chyba do 22 tygodnia, nawet na połówkowych nic nie pokazała, dopiero później.

Do góry