reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Powodzenia dzisiaj wizytującym!

Ahh jakbym chciała o 5 czy 6 być wyspana... Dzisiaj musiałam wstać 6.45 i czuję się jakbym miała zaraz umrzeć. Ale wczoraj długo siedziałam bo oglądałam Ameryka Ekspres i mam za swoje :p

U mnie z tymi objawami to tak różnie. Czasami nic kilka dni, wczoraj miałam dosyć dokuczliwe mdłości a dzisiaj szczypały piersi strasznie rano :)

reklama
Byłam właśnie na pobraniu krwi, najgorsze było w nocy nie chodzic siku jezu to było straszne. Jeszcze córka sie obudzila o 6 chciała mleko. A od 7.30 u nas dopiero pobierają. Jeszcze udało mi soe zdrzemnąć ale ta chęć pójścia do wc mnie wykańczała[emoji12]

Podziwiami że trzymacie całą noc... Ja tam normalnie idę sikać raz w nocy, a rano do pojemnika :p

Powodzenia dziewczyny i czekamy na dobre wieści [emoji16]

Moje objawy to brak ochoty na wszystko i ciągle bym leżała i drzemała [emoji12]

Czekam na doktorka. Mam nadzieję że postanowi nie robić USG bo nie mam czasu dziś czekać do 11 na badanie, muszę odebrać o 11 core z przedszkola bo strasznie płacze. Jak co to poprosze o badanie za tydzień.
Z tych dobrych wieści ważyłam się już w gabinecie i tylko 800g przybyło, za to moje ciśnienie jak zwykle niskie 100/55 :)

Byłam właśnie na pobraniu krwi, najgorsze było w nocy nie chodzic siku jezu to było straszne. Jeszcze córka sie obudzila o 6 chciała mleko. A od 7.30 u nas dopiero pobierają. Jeszcze udało mi soe zdrzemnąć ale ta chęć pójścia do wc mnie wykańczała[emoji12]
Ale możesz iść w nocy :) wtedy zbierasz poranny mocz:)

reklama
U mnie od rana zawroty głowy [emoji53] nie wiem co mi sie dzieje z tym wirowaniem, czasem boje sie sama w domu zostac. Ciekawa jestem jak po tej wiekszej dawce euthyroxu sie bede czuc, nienawidze leków [emoji53] blee. Dodatkowo procz dopel herz biorę żelazo co drugi dzien tak lekarz zlecił, ja juz czuje te zaparcia jak sie nasilaja ,az strach [emoji54] trzeba zaczac jakies nasiona wcinac i wszędzie wsypywac.

A probowalas troche gazowanej wody na pusty zoladek? Mi te babelki ruszaja wszystko xP i jem dwa jablka dziennie i wszystko rusza. Chociaz po doppelherz jest lepiej niz po femibionie.

Ja od 2 dni biorę ten magnez 3 razy dziennie po 2 to tak mi przeszły wszelkie zaparcia ze szok! Od razu jestem lżejsza :p
A jaki magnez bierzesz? W sumie w wiekszych ilosciach moze przeczyscic;-) kazdy sposob jest dobry xD

Podziwiami że trzymacie całą noc... Ja tam normalnie idę sikać raz w nocy, a rano do pojemnika :p
Ja tak samo ;p kiedys sie meczylam teraz juz mi sie nie chce

Do góry