Mi sie tez koszmary snia ,dzisiaj snilo mi sie,ze skalam jak durna na trampolinie,a później plakalam co ja zrobiłam przecież w ciąży jestemZazdroszczę z tym spaniem! Będę trzymać kciuki za syna, życzę miłej zabawy!
Też tak chce !
Mam dokładnie to samo.. A jak już zasnę to jakieś głupie sny albo że poronilam albo że pije dużą ilość Alko choć wiem że w ciazy jestem ..
reklama
Ja już wczoraj nie mogłam wyrobić tak mi się spać chciało więc poszłam się położyć i tylko się krecilam a ochota na spanie przeszlaMecze sie tak samo, wieczorem oczy mi się kleją, a w nocy sie budzę, przekręcam i od 6 nie śpię
Najgorzej że te sny takie realneMi sie tez koszmary snia ,dzisiaj snilo mi sie,ze skalam jak durna na trampolinie,a później plakalam co ja zrobiłam przecież w ciąży jestem
No ja ostatnio przez sen krzyknęłam i sie obudziłam [emoji53]Najgorzej że te sny takie realne
Beata86
Fanka BB :)
No ja ostatnio przez sen krzyknęłam i sie obudziłam [emoji53]
Mnie ostatnio nic się nie sni albo nie pamiętam. Raz sniło mi się że urodziłam dziecko bez rączek.... dobrze że to tylko sny....
Stokrotenka23
Chyba wzrasta, ale moje libido normalnie to jakiś poziom 0, a teraz uwazam ze nawet mam o poziom wyżej [emoji16]A ja tak z innej beczki, ale temat również związany z łóżkiem, jak Wasze libido na chwilę obecną ? Moje od tygodnia sięga dna l
Matko :O dobrze że to tylko sen...Mnie ostatnio nic się nie sni albo nie pamiętam. Raz sniło mi się że urodziłam dziecko bez rączek.... dobrze że to tylko sny....
Ja też zaczelam snic, a nie snilam - nie wchodziłam w taka mocna fazę snu pracując normalnie. Wydaje mi sie ze żyłam na tyle dużym stresie ze nie umiałam odpoczywać. A teraz ? Po 2-3sny!
aga6
Ja nie narzekam :dA ja tak z innej beczki, ale temat również związany z łóżkiem, jak Wasze libido na chwilę obecną ? Moje od tygodnia sięga dna l
tikatukatam
Ja to nie mogę spać bo moje dziecko jutro pierwszy dzień do przedszkola. Jak w tygodniu ktoś się mnie pytał o to, to od razu w nocy spać nie mogłam. On oczywiście jest dla przedszkola na "nie", ale daje mu tydzień i się przyzwyczai. Do tego, że rano wstaje i jest zawożony jest nauczony, ale do tej pory jechał do niani...
reklama
polcia177
Oj ja też kiepskie nocki budze się z pełnym pęcherzem z 2 3 razy wkurza mnie to strasznie. Na brzuchu spać powoli nie moge a uwielbiam wiec tez mnie to wkurza. I jeszcze dziś mnie ból piersi budził. No mówię już szału zaraz dostane. Co do snów mi od zawsze sie śnią po dwa czy nawet trzy jednej nocy.
Podziel się: