U mnie tez konsola ,a te gry to ceny tragiczne, to korki chcial do piłkiNo konsola, gry do konsoli, zajęcia sportowe, rekreacyjnie gokarty, obozy piłkarskie itp.... Dla mnie kosztownie. Córeczka tylko wypady z koleżankami na pizze lub zakupy, ale mieści się w kieszonkowym. Synek ciągle dostaje więcej.
reklama
Papillonek1980
Fanka BB :)
Korki, markowe buciki, stroje piłkarskie, teraz chce iść na boks. Co miesiąc fryzjer (tata i syn). Rozważa .... siłownie! Córcię siłą zaciągnełam do fryzjera, po kilku latach, wyrównałam końcówki za ... 20 zł! Skarb nie dziecko. Już nie wspomnę o hobby męża, bo to dopiero dramat finansowy...U mnie tez konsola ,a te gry to ceny tragiczne, to korki chcial do piłki
Ile twoj syn ma lat?Korki, markowe buciki, stroje piłkarskie, teraz chce iść na boks. Co miesiąc fryzjer (tata i syn). Rozważa .... siłownie! Córcię siłą zaciągnełam do fryzjera, po kilku latach, wyrównałam końcówki za ... 20 zł! Skarb nie dziecko. Już nie wspomnę o hobby męża, bo to dopiero dramat finansowy...
Kasia323
Masz już córki? Sory ale nie mogę zapamiętać która ma już dzieci i jakiej płciWszyscy się śmieją, że dziewczynki są droższe w utrzymaniu
Moj syn kochany mowi,ze jak nie bedzie rodzenstwa to bedzie płakał,ale myśli,ze bedzie dobrze i bedzie sie modlić, i nie ważne co bedzie,aby było zdrowe. Dziś jedzie do kolegi i mowi do mnie będziesz miec troche spokoju odpoczniesz sobie [emoji23]
Papillonek1980
Dopiero 11 skończone.Ile twoj syn ma lat?
Córeczkę mam jedną, 14 latkę prawie i takich dzieci mogłabym mieć pięcioro. Ma super charakter.Masz już córki? Sory ale nie mogę zapamiętać która ma już dzieci i jakiej płci
Beata86
Moj syn kochany mowi,ze jak nie bedzie rodzenstwa to bedzie płakał,ale myśli,ze bedzie dobrze i bedzie sie modlić, i nie ważne co bedzie,aby było zdrowe. Dziś jedzie do kolegi i mowi do mnie będziesz miec troche spokoju odpoczniesz sobie [emoji23]
Bardzo mądry chlopczyk
Papillonek1980
Mój chce tylko brata. Na razie nie zna brutalnej prawdy. Będzie uczył sztuk walki młodszą siostrę (ja to jednak podstępna i okrutna jestem).
asicazg
ja tez tak myslałam , a lekarz powiedział , że prawdopodobnie dziewczynka i kalendarz chnski tez wskazywał chłopcaJa stawiam na syna ! Nie wiem czemu ale moje przeczucie mi tak mówi.
reklama
Papillonek1980
Ten chiński kalendarz jest przereklamowany. Mi zawsze wskazuje dziewczynki, a syn mało kobiecy jest. No ale... dwa razy sie zgadza. Znaczy skuteczność 66,666%ja tez tak myslałam , a lekarz powiedział , że prawdopodobnie dziewczynka i kalendarz chnski tez wskazywał chłopca
Podziel się: