reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Wczoraj wszystkim maz powiedział przez tel o ciąży [emoji23] najlepsze,ze sie smial, bo zadzwonił i mówił do mamy,ze ma newsa i bedzie babcia,bo sie tak dowiedział ,a ona,ze to dobrze, ale myślała chyba,ze jej córka czwarty raz i mówi no trudno [emoji23] , szwagierce wyslalam zdjęcie [emoji6] Witaj ciociu , cieszy sie bardzo mowila,ze ciuszki ma jeszcze niemowlece i będzie trzymac, wiec wyprawka jest [emoji6]

U mnie na razie chłopak droższy. Kosztowne hobby ma. :p
Coz to za hobby?;)
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę, że znacie już płeć, nie mogę się tego doczekać! Obiecałam sobie nic nie kupować dzidziusiowi, dopóki nie poznam jego płci :D
Ja od 6 na nogach, spać nie mogę, wróciły niestety mdłości, a posprzątać ktoś musi :oo:
Miłej soboty!
Ja tez juz bym chciala wiedziec.. jeszcze tyle dni do 13.09:d
Ja nie spie od 6 bo corka tak wstala -.- chetnie bym jeszcze pospala :p

Zaczynam myśleć, że też już sobie nie pośpię, teraz mi się nie chce, potem dzidziuś nie da spać, a jak się uda po roku zajść ponownie w ciążę, to znów nie będę spała :D Widocznie matki nie muszą tyle spać ;) 13.09 masz USG? lekarz coś mówił o płci na następnym badaniu? ja to pewnie dopiero za miesiąc się dowiem o_O
Tak, 13.09;-) no i ma juz mi powiedziec;p
Ja juz nie spie prawie 2lata bo w ciazy mi sie zle spalo no i corka 1,5 roku prawie ma, teraz jak urodze to tym bardziej nie pospie :d

No konsola, gry do konsoli, zajęcia sportowe, rekreacyjnie gokarty, obozy piłkarskie itp.... Dla mnie kosztownie. Córeczka tylko wypady z koleżankami na pizze lub zakupy, ale mieści się w kieszonkowym. Synek ciągle dostaje więcej. ;)

reklama
Do góry