reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Też mam prawko Ale średni o jeżdżę. Tzn jak mąż pije jakoś już się przyzwyczaiłem do autobusów. Zwłaszcza jak mam więcej załatwiam to autobus się zawsze wepcha i jest szybciej i nie muszę się martwić parkowanie gdy np zaczynam załatwianie na 1 końcu miasta a kończę na drugim. Zresztą u mnie zaparkować w centrum to już szybciej piechotą.... teraz mi trochę przeszkadza jak muszę te 26 km do lublin a autobusem Ale po Lublinie to już ok.
Potwierdzam. Lublin super z komunikacją :)

Niestety prośby u nas nie pomagają, nawet pielęgniarki u nas w żłobkach są bezradne bo przez zmiany przepisów nie mogą zabronić rodzicom przyprowadzenia dziecka jak nie ma temperatury.. przez RODO także nie można prosić rodziców o zaświadczenia lekarskie.. tak się teraz porobiło w tym kraju :( rodzice żądzą w żłobkach przedszkolach a dzieci żądzą rodzicami w domu ..
O rany. No tak, moje mają 11 i 14, więc wieki temu były w przedszkolu. Mimo to pamiętam jakie jazdy nauczycielom potrafili robić rodzice i serdecznie im współczułam. Czasem nawet stawałam po stronie nauczyciela. ;)

O rany. No tak, moje mają 11 i 14, więc wieki temu były w przedszkolu. Mimo to pamiętam jakie jazdy nauczycielom potrafili robić rodzice i serdecznie im współczułam. Czasem nawet stawałam po stronie nauczyciela. ;)
Kiedyś nauczyciel był kimś, nie można było podważyć jego decyzji.. A teraz nauczyciele są mieszani z błotem, a wiadomo to jak rozmawiają rodzice w domu o nauczycielach, tak później będą mówić o tym dzieci.. więc ja powiedziałam bardzo nauczycieli w szkołach średnich to by nie było dla mnie.. jednak małe dzieci potrafią pokazać wdzięczność za to co się dla nich robi, a starsze to już zależy od tego jak nauczyciel postrzegany jest w domu czy rodzice okazują szacunek :)

Jestem po kilka stratach i ciąża z góry ma miano "zagrożonej" bo nie wiadomo czego się spodziewać, do tego plamienia występowały no i po naszej historii ciąż sama bym się bała coś robić nawet jeśli lekarz by pozwolił. Poczekam na maluszka i potem będę działać [emoji6] z podwójną siłą [emoji6] ostatnio z kuzynką rozmawiałam, że już sobie wizualizuję powrót do biegania i do fit matki wariatki [emoji16]
Mam tak samo i gin zabroniła więc się słucham:) przyjdzie czas i na to

reklama
Ja uczę dzieci szacunku, sama sporo pomagam i maluchy to widzą, choć to głupia postawa w tych czasch. Każdy rozpycha się łokciami, kopie dołki pod innymi i ogólnie jest nie fer. Moje dzieci zginą w tym świecie. Nie walczą i przejmują się krzywdą innych. Nawet na drugim końcu świata. :( Źle dzieci wychowałam jak na dzisiejsze czasy :(

Do góry