Ale że córkę czy psaSłodko. Psiak uroczy, ale córeczka prześliczna. Biorę!
Mogę co najwyżej pożyczyć na chwile
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale że córkę czy psaSłodko. Psiak uroczy, ale córeczka prześliczna. Biorę!
Potwierdzam. Lublin super z komunikacjąTeż mam prawko Ale średni o jeżdżę. Tzn jak mąż pije jakoś już się przyzwyczaiłem do autobusów. Zwłaszcza jak mam więcej załatwiam to autobus się zawsze wepcha i jest szybciej i nie muszę się martwić parkowanie gdy np zaczynam załatwianie na 1 końcu miasta a kończę na drugim. Zresztą u mnie zaparkować w centrum to już szybciej piechotą.... teraz mi trochę przeszkadza jak muszę te 26 km do lublin a autobusem Ale po Lublinie to już ok.
Opowiadaj jak u Was !No to i ja postanowiłam odezwać się po wizycie; na 90% będę miała parke
O rany. No tak, moje mają 11 i 14, więc wieki temu były w przedszkolu. Mimo to pamiętam jakie jazdy nauczycielom potrafili robić rodzice i serdecznie im współczułam. Czasem nawet stawałam po stronie nauczyciela.Niestety prośby u nas nie pomagają, nawet pielęgniarki u nas w żłobkach są bezradne bo przez zmiany przepisów nie mogą zabronić rodzicom przyprowadzenia dziecka jak nie ma temperatury.. przez RODO także nie można prosić rodziców o zaświadczenia lekarskie.. tak się teraz porobiło w tym kraju rodzice żądzą w żłobkach przedszkolach a dzieci żądzą rodzicami w domu ..
Opowiadaj jak u Was !
Jak sie czujesz ?
Świetna wiadomość :*
Córcię chcę. Na zawsze. Nie oddam! Ale żeby taka malusia była poproszę.Ale że córkę czy psa
Mogę co najwyżej pożyczyć na chwile
Kiedyś nauczyciel był kimś, nie można było podważyć jego decyzji.. A teraz nauczyciele są mieszani z błotem, a wiadomo to jak rozmawiają rodzice w domu o nauczycielach, tak później będą mówić o tym dzieci.. więc ja powiedziałam bardzo nauczycieli w szkołach średnich to by nie było dla mnie.. jednak małe dzieci potrafią pokazać wdzięczność za to co się dla nich robi, a starsze to już zależy od tego jak nauczyciel postrzegany jest w domu czy rodzice okazują szacunekO rany. No tak, moje mają 11 i 14, więc wieki temu były w przedszkolu. Mimo to pamiętam jakie jazdy nauczycielom potrafili robić rodzice i serdecznie im współczułam. Czasem nawet stawałam po stronie nauczyciela.
Mam tak samo i gin zabroniła więc się słucham przyjdzie czas i na toJestem po kilka stratach i ciąża z góry ma miano "zagrożonej" bo nie wiadomo czego się spodziewać, do tego plamienia występowały no i po naszej historii ciąż sama bym się bała coś robić nawet jeśli lekarz by pozwolił. Poczekam na maluszka i potem będę działać [emoji6] z podwójną siłą [emoji6] ostatnio z kuzynką rozmawiałam, że już sobie wizualizuję powrót do biegania i do fit matki wariatki [emoji16]
Oczywiście że tak [emoji6]Mam tak samo i gin zabroniła więc się słucham przyjdzie czas i na to