reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
U mnie jak dziś dowiedziałam się, że dziewczynka, to w pierwwzej chwili poczułam się tak, jakby ktoś mnie okłamał, bo od początku wmówiłam sobie (czułam! :rofl:) że to chłopak ;)

Teraz - oswojona ze zmianą sytuacji - oczywiście bardzo się cieszę i mam nadzieję, że już więcej niespodzianek nie bedzie, choć z różowym szaleństwem się wstrzymam jeszcze, przynajmniej do kolejnej wizyty kontrolnej! :D:D:D

reklama
U mnie jak dziś dowiedziałam się, że dziewczynka, to w pierwwzej chwili poczułam się tak, jakby ktoś mnie okłamał, bo od początku wmówiłam sobie (czułam! :rofl:) że to chłopak ;)

Teraz - oswojona ze zmianą sytuacji - oczywiście bardzo się cieszę i mam nadzieję, że już więcej niespodzianek nie bedzie, choć z różowym szaleństwem się wstrzymam jeszcze, przynajmniej do kolejnej wizyty kontrolnej! :D:D:D
Cha, gratki. Mnie kręci róż i czekolada. :)

No ciekawe kiedy nasz dzidzioł będzie chciał ujawnić kim jest [emoji6]

Dziewczynki, mam propozycję, uzupełniajmy tabelkę na bierząco, ok? Żeby się nie pogubić.
Ja w ogóle nie mogę jej uzupełnić... nie chce mi się otworzyć edytowana wersja... ktoś może mnie wpisać?

Też bym już chciała znać płeć.. Z córka byłam pewna że dziewczynka. Teraz też bym chciała. Ale jakoś tak mam przeczucie że chłopak....

To tak jak u mnie, w pierszej ciąży miałam zakodowane, że będzie chłopak zresztą mąż tak samo a jak lekarz powiedział, że będzie dziewczyna to nas zatkało, ładnie musiał sobie o nas lekarz pomyśleć bo parę tazy sprawdzał;) a le córci nie zamieniłabym na żadnego chłopaka;)

Dziewczyny jakie znacie sposoby na gęsty zalegający katar i suchy kaszel? Młoda coś złapała i trochę ja już męczy. Jak kaszle to słyszę że ma gęsty katar w gardle. Rano mokry kaszel potem suchy. Nic oprócz tego jej nie jest więc nie chce jej ciągnąć do lekarza (coś przywiozła po ostatnim razie jak była że mną w tej orzychodni). Robię inhalacje z soli fizjologicznej i psikam woda morska. Dostaje też wodę z ogórków i trochę syropu z cebuli udało się wcisnąć.... myślałam o mucosolvanie do inhalacji Ale za mało tego mokrego kaszlu jeszcze- no chyba że rano jak mokry jest....

reklama
Ja miałam w pierwszej ciąży rwe od 5 miesiąca aż do końca. Czasami zwijalam się z bólu i mąż musiał masować. A najgorzej że teraz już mnie łapie więc będzie ciężko.

Gratulacje udanych wizyt.

Do góry