reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Też się denerwuje już przed tymi prenetalnymi.. Oby wszystko było dobrze

Powodzenia dziewczyny na swoich wizytach :biggrin2:

Jest jakiś sposób żeby rozruszac dziecko przed badaniem? Bo z tego do piszecie to lepiej jak się rusza tak? :biggrin2:

reklama

Jest jakiś sposób żeby rozruszac dziecko przed badaniem? Bo z tego do piszecie to lepiej jak się rusza tak? :biggrin2:
To zależy mój był wkurzony że dziecko się ruszalo.. ale jak chcesz rozruszać idź na spacer przed wizytą i wypij sok pomarańczowy cappi:) u mnie przez to bardzo ruchliwe było

reklama

Ja wlasnie wciagnelam najslodszy batonik z mozliwych I zobaczymy. On mowi ze dziecko super wspolpracowalo bo wszystkie prawie pomiary w 10 minut zrobilismy a potem zasnelo. Mowi ze czasem roznie jest I badnie tra po 2-3h I to normalne , oczywisci z przerwami. Zobaczymy zaraz mam 3 podejscie I jak sie nie uda to mowi ze zostawimy taki pomiar jaki jest bo tez jest dopuszczalny. Chodzi o to ze u mnie dziecko jest glowka w dol a idealnie powinno patrzec w gore gdy sie mierzy przeziernosc. Tylko wynik jest na tyle niski ze roznica 0,2-0,3 nie zrobi roznicy za bardzo.

Do góry