reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
W ogole powiem wam,ze z synem nie słyszałam o duzo rzeczach i byłam spokojniejsza, teraz te wiadomości co mozna czego nie... przerażają mnie [emoji54] jak czytalam,ze od spania na plecach moze byc śmierć wewnatrz maciczna, tragedia jakas [emoji53] jak tu sie pilnować w trzecim trymestrze. Ja nie wiem te kobiety kiedys wszystko robiły i nic sie nie dzialo,a z nami jak z jajkami teraz
Od spania na plecach? Serio? Jak ja mam spac zeby bylo ok?

reklama
No mi też tak mówili .... martwię się tylko że natna mnie już 3 raz... zszyja i jak to później będzie wyglądać i służyć :-D
A boli Cię ta blizna? Bo mnie tak! Mąż dotknie nie tak jak trzeba i odskakuje z bólu. Już się nawet zastanawiałam czy dobrze mnie zszyli, bo trochę to dla mnie dziwne.

Ale to chodzi o trzeci trymestr,gdy dziecko jest duze i brzuch,jak lezysz na plecach uciskasz tetnice ktore daja tlen dziecku, najlepiej na lewym,ale na prawym jak sie bedzie spac tez sie nic nie stanie, ogólnie trzeba zmieniac. Nawet jak w późniejszym czasie będziesz lezec na plecach mozesz czuc zawroty glowy

Mama ginekolog
Screenshot_20180824-135910.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180824-135910.jpg
    Screenshot_20180824-135910.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 148
@monia_I jak dla mnie to podajesz wg prenatalnych. U mnie tez data planowanego porodu będzie dopiero ustalana w 12 tyg bo podobno w tym czasie pomiary są odpowiednie dla wieku ciąży [emoji4]

reklama
Do góry