Okna u mnie umyc nie problem bo nie sa wysoko tak naprawę nie musze rak dawac jakos do gory,a mezowi zostawie najwyzej firankiPoproś męża albo poczekaj spokojnie do II trymestru, a szczególnie po Twoich przejściach bym poczekała, chociaż ja okna myłam w 8-9 tygodniu, ale brzuch czułam... Lepiej poczekaj
reklama
Mamafasolki
Fanka BB :)
Jeśli musisz, to idź do sensownego dietetyka, który podpowie pod Ciebie jak jeśćwłaśnie planuje kupić jakąś książkę o ćwiczeniach i diecie w ciąży myślę o Ciąża Fit Natalii Gacy
Beata86
Od dzisiaj mam w planie co dziennie umyc dwa okna i zmienic firanki. Myslicie,ze to zły pomysł? W sumie tak na krzesle nie musze do góry jakoś zbytnio wyciągać rak,a dwie firanki to nie duzo, chce to zrobic zanim bede miec wielki brzuch [emoji23],a juz sa takie brudne
Ja w tym tygodniu umyłam jedno okno w dużym pokoju ale musiałam bo mam gościa i już biło brudem po oczach. Zrobiałam to na spokojnie ale firanek nie wieszałam bo nie mam chyba po jednym na spokojnie nie zaszkodzi ale nie wiem...
Niby na necie pisze,ze wiązała mozna naciągnąć jak sie jest wyzej, bo ciezar,ale kto wie, niby te dwa okna jakos duze nie sa . Okna sobie umylam i leze tak naprawde to tylko szyby, bo mam grafitowe i tylko szmatką przetrzec i czysteJa w tym tygodniu umyłam jedno okno w dużym pokoju ale musiałam bo mam gościa i już biło brudem po oczach. Zrobiałam to na spokojnie ale firanek nie wieszałam bo nie mam chyba po jednym na spokojnie nie zaszkodzi ale nie wiem...
Beata86
Niby na necie pisze,ze wiązała mozna naciągnąć jak sie jest wyzej, bo ciezar,ale kto wie, niby te dwa okna jakos duze nie sa . Okna sobie umylam i leze tak naprawde to tylko szyby, bo mam grafitowe i tylko szmatką przetrzec i czyste
Właśnie czytałam o tym. Ja też w sumie tylko szybki przeleciałam, na szybko Firanki zostaw mężowi
Hej , mam nadzieję , że zostanę przez Was jeszcze przygarnięta
Nic chciałam dołączyć do póki nie miałam pewności , że wszystko w porządku . Jestem po dwóch stratach , teraz na szczęście wszystko w normie
Sporo stron do czytania, ale mam nadzieje , że zapoznam się z zarysem tematów .
Co do wyprawki to chyba jest rzecz która mnie przeraża , więc miło będzie poczytać co jest Wam potrzebne w szczególności od mam z doświadczeniem
Gartulacje i witamy! :-)
Dla mnie tez temat wyprawki to kosmos, wiec sie nie mart - jakos damy rade
Dziewczyny sa bardzo pomocne, wiec mysle, ze bedzie dobrze!
Dzisiaj zaczyna lecieć 13
Ja tez dzis zaczynam 13 tydzien i tez jestem z Zielonej Gory!
Jaki ten swiat maly!
W luxmedzie tez usg jest osobno.U nas na nfz jest usg, dziwnie tam maja to co pozniej do innej przychodni na usg, moze idz prywatnie gdzies, bo po co ten stres
reklama
jecie w ciąży dużo fast foodów ? słodyczy ? czy się ograniczacie ?
Ja staram sie unikac fastfoodow i slodyczy (nigdy nie jadlam ich zbyt wiele, a w ciazy postanowilam jeszcze bardziej sie pilnowac, choc od czasu do czasu pizza jest wskazana ), z reszta w te upaly to najbardziej wchodza mi soki swiezo wyciskane, ktore dzialaja jak posilek...
Zachcianek u siebie jeszcze nie zauwazylam, moze to jeszcze za wczesnie?
Podziel się: