Beata86
Fanka BB :)
Boże..... nie wiem co napisać.... co za okrutni ludzie.
Ja tez.. brak słów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże..... nie wiem co napisać.... co za okrutni ludzie.
Pozniej bedzie lepiej, a każda ciąża tez inna, ja teraz nocami mam mdlosci poprzednie ciążę bez objawowe, jakas nerwowa teraz jestem,ale mam nadzieje,ze w koncu wyluzujeJesteście ciągle zmęczone ? powiem Wam że nic nie robię szczególnego i zaraz jestem taka zmęczona. Też tak macie ? A co do cc to będę miała ja napewno, ponieważ problemy zdrowotne. Mówią że ciąża to taki piękny okres a ja jakoś nie widzę w tym nic pięknego. Ciągle nerwy i strach, że poronię, mdłości ale na szczęście już przeszły, ciągły głód czuję, chociaż teraz już mniejszy, takie ogólne zmęczenie i jestem totalnym śpiochem a teraz albo ok. 5 albo 6 wstaję ciągle siku. Też chwilowo same minusy macie? Czy tylko ja jakiegoś pecha mam
Pozniej bedzie lepiej, a każda ciąża tez inna, ja teraz nocami mam mdlosci poprzednie ciążę bez objawowe, jakas nerwowa teraz jestem,ale mam nadzieje,ze w koncu wyluzuje
A mnie naszlo na sałatkę z szybka konserwowa i makaronem itp i nie wiem ,czy bede jesc chcialam,a teraz ochoty nie mam nie wiem po co ja zrobiłam [emoji23] moze jutro mi sie zachce
Wcale się nie dziwię... dlatego ja już jestem na zwolnieniu lekarskim bo wiem że u mnie byłoby dokładnie tak samo, a gdzie siły na gotowanie, zakupy, sprzątanie i opieka nad dziećmi? U mnie mąż wychodzi 7:30 i wraca 19...
A ja wróciłam styrana z pracy i siedzę na forum i czytam .... nic mi sie nie chce a obiad musze zrobic jeszcze.....
Po okolo 4-5 h siedzenia w pracy mam twardy brzuch i mi go wywala strasznie.Ja posprztalam w domu i brzuch twardy leze