@Papillonek1980 az sie poryczalam... gratuluje ci kobieto... teraz tylko ladnie przyrastac i byle do porodu [emoji178]
reklama
Możesz zjeść wątróbkę.A ja dziś z chłopakami jem pomidorowa i spaghetti a dla męża gotuje wątróbkę.... bozeszzzzzz jak ja bym ją zjadła
@AngelMum na kazdego przychodzi pora. To nasz pierwszy cud. Walka prawie 10 letnia, po drodze poronienia, wyrok, ze dzieci miec nie bedziemy, potem przeprawa przez ciaze, jeszcze trudniejszy porod... nagroda... sama zobaczysz jak slodka. Wszystko zapominasz i wreszcie zaczyna sie nowe jasniejsze zycie. Zobaczysz... wszystko przed toba. Grunt to sie nie poddawac
A ja czytałam ,ze w ciąży nie powinno sie watrobki jeść [emoji5] ale pewnie raz na jakis czas nie zaszkodzi, chociaż ja wole zapobiegacMożesz zjeść wątróbkę.
magdalena.
Fanka BB :)
Możesz zjeść wątróbkę.
Dokładnie byleby nie codziennie
Dziękuję...[emoji6]@AngelMum na kazdego przychodzi pora. To nasz pierwszy cud. Walka prawie 10 letnia, po drodze poronienia, wyrok, ze dzieci miec nie bedziemy, potem przeprawa przez ciaze, jeszcze trudniejszy porod... nagroda... sama zobaczysz jak slodka. Wszystko zapominasz i wreszcie zaczyna sie nowe jasniejsze zycie. Zobaczysz... wszystko przed toba. Grunt to sie nie poddawac
Stokrotenka23
Ostatnio jadlam wątrobkę
monia_l
Wrześniowe mamy'07
SUPERBoże, dostałam smsa. Popłakałam się ze szczęścia. Mam się zgłosić po odbiór wyników. To taki nasz tajny kod z lekarzem. Sms oznacza że wszystko jest ok., telefon z umówieniem na konsultacji i wizytę, coś poszło nie tak. Jestem taka szczęśliwa!!!
To lepsze niż wygrana w Totka!!! Zdrowa Niunia!!! Nawet płeć nie ma takiego znaczenia jak to, żeby było zdrowe! Hurrrraaaaa!!!!
Pamiętam jak dolaczyłam do wątku ,,ciąża po poronieniu" to Ty akurat urodziłas a teraz jaki już duży fajny chłopczyk@AngelMum diagnostyka nas tez pochlonela. Robilismy na raty, bo nas nie bylo stac. Ale to prawda, dzieci sa bezcenne i nie ma takich pieniedzy, jakich by sie dla nich nie znalazlo. A taki widok i cala reszta z tym zwiazana bezcenna...Zobacz załącznik 890210
Kasia323
No właśnie nie bardzo.... nie jest wskazana w ciąży... sporo czytałam i wolę nie ryzykować.. skoro w tydzień rzuciłam fajki, odstawiłam moje ukochane piwko ( reds żurawinowy) to i będę już ostrożna i odstawie wątróbkęMożesz zjeść wątróbkę.
reklama
Papillonek1980
Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wsparcie Kochane. <3 To wiele dla mnie znaczy. Trzymam kciuki za wszystkie i po cichutku modlę się za zdrówko Waszych Pocieszek.
Jestem taka szczęśliwa, że mogłabym latać.
Jestem taka szczęśliwa, że mogłabym latać.
Podziel się: