reklama
Jaasna
Fanka BB :)
Ja chyba wszystko lubię... Ale jednej rzeczy szczerze nie znoszę - wątróbkiA ja dziś z chłopakami jem pomidorowa i spaghetti a dla męża gotuje wątróbkę.... bozeszzzzzz jak ja bym ją zjadła
Ale tylko tej wieprzowej, na samą myśl mnie wzdryga
Papillonek1980
Och, robicie chętkę. Cebulka i wątróbka drobiowa... odrobinkę.Ja chyba wszystko lubię... Ale jednej rzeczy szczerze nie znoszę - wątróbki
Kasia323
Ja robię tylko drobiowa . Nastalam się w kuchni i już mnie muli do spania a jeszcze przecież trzeba zjeść ten obiad i dzieciom dacJa chyba wszystko lubię... Ale jednej rzeczy szczerze nie znoszę - wątróbki
Jaasna
U nas na wszystkie okazje musi być obowiązkowo duże auto BruderaDziewczyny a ja tak z innej beczki, za miesiąc mój syn kończy 4 lata, jakieś pomysły na prezent? Rowerek ma, co prawda jeszcze biegowy, ale zmienić chcemy na wiosnę bo teraz i tak za dużo czasu na naukę nie będzie miał. Hulajnoge też ma.. Więc generalnie nie wiem
Ale syn miał też życzenie i dostał w przeciągu roku np. tablicę magnetyczną, zestaw doktora, zestaw supermarket, perkusja i PlayDoh dentysta.
Może cię coś zainspiruje
Aaa, no i syn marzy o Lego, ale ze względu na malucha w domu - odpada. Dlatego ma Lego u teściowej - niech tam ona zbiera te klocuszki
Jaasna
W dużych ilościach nie i często nie - raz na jakiś czas kilka kęsów nie narobi szkódA ja czytałam ,ze w ciąży nie powinno sie watrobki jeść [emoji5] ale pewnie raz na jakis czas nie zaszkodzi, chociaż ja wole zapobiegac
aga6
Przeciez nic sie nie stanie jak dwa kawalki zjesz ;-)A ja dziś z chłopakami jem pomidorowa i spaghetti a dla męża gotuje wątróbkę.... bozeszzzzzz jak ja bym ją zjadła
aga6
@Papillonek1980 baaaaardzo sie ciesze
Kasia323
Aj... już sobie odmówiłam i będę wcinac spaghettiPrzeciez nic sie nie stanie jak dwa kawalki zjesz ;-)
reklama
Podziel się: