reklama
KAROLA_223
Zaciekawiona BB
Gdzie trzeba wejść żeby widzieć te inne tematy?Gapa ze mnie, dopiero zauważyłam że forum marcówek ma też inne tematy
Beata86
Fanka BB :)
Gapa ze mnie, dopiero zauważyłam że forum marcówek ma też inne tematy
Na spokojnie ja tez wszystkiego dowiadywałam się czasami przypadkiem albo dopytywałam dziewczyn
Dopisz sie do tabelki jeśli chcesz
Beata86
Gdzie trzeba wejść żeby widzieć te inne tematy?
marcowe mamy 2019 - tam znajdziesz inne tematy
Ja właśnie jem czekoladę ta taka prawdziwa z orzechami. Ale miałam ciężki dzień i to w nagrodę..Nie umiem się opanować .... wciąż coś jem i nie jest to super wartościowe... mnóstwo słodyczy i słodkich owoców... mięso może nie istnieć.
Ja się nie mogę jakoś zdecydować w tej ciazy. Raz mam ochotę na słodycze a za chwilę na pikantne.... I tylko mdłości po wszystkim takie same...
Kasia323
A u mnie zero mdłości i ochota na słodkie a za chwilę mogę zagryzc ogórkiem kiszonym!Ja właśnie jem czekoladę ta taka prawdziwa z orzechami. Ale miałam ciężki dzień i to w nagrodę..
Ja się nie mogę jakoś zdecydować w tej ciazy. Raz mam ochotę na słodycze a za chwilę na pikantne.... I tylko mdłości po wszystkim takie same...
@paulina.blachut super wieście [emoji173]
@aga6 widać ładnie człowieczka,widać [emoji16][emoji16]
@Beata86 ja tylko rok młodsza i przy sobie dzidzi nie mam tylko moje serduszka na cmentarzu....wierzę, że w końcu musi się teraz udać tak jak nam wszystkim !!![emoji6]
@Beata86 to i tak daleko wybiegają Twoje myśli bo moje najdalej to do połowy września [emoji16][emoji16]
@Jivka ooo tak Kaszuby są piękne, zielone no ja jestem zakochana [emoji16][emoji16]
@aga6 widać ładnie człowieczka,widać [emoji16][emoji16]
@Beata86 ja tylko rok młodsza i przy sobie dzidzi nie mam tylko moje serduszka na cmentarzu....wierzę, że w końcu musi się teraz udać tak jak nam wszystkim !!![emoji6]
@Beata86 to i tak daleko wybiegają Twoje myśli bo moje najdalej to do połowy września [emoji16][emoji16]
@Jivka ooo tak Kaszuby są piękne, zielone no ja jestem zakochana [emoji16][emoji16]
reklama
Beata86
Nie umiem się opanować .... wciąż coś jem i nie jest to super wartościowe... mnóstwo słodyczy i słodkich owoców... mięso może nie istnieć.
U mnie odwrotnie kostki czekolady to do ust nie wezmę, coś słodkiego to beż czekolady a własnie jem mięso z zupy którego kiedyś bym nie zjadła
Podziel się: