Rose.mart
Fanka BB :)
Ja zrobilam test ciazowy, pozniej bete powtórzyłam trzy razy i wzielam z wolnienie od rodzinnego do wizyty u lekarza. Mam ciężką prace, gdybyśmy we dwie byly na zmiane byloby okej ale u mnie jestesmy pojedynczo nie chcialam ryzykowac przezucajac co chwila 20 kg skrzynki. Stres rowniez dochodzi. Jak poszlaam na zwolnienie i kolezanka zapytala szefa jak bedziemy pracowac bezemnie to odpowiedzial zeby czekac bo moze mam urojoną ciąże
Co za burak! Właśnie obawiam się ze u mnie miło tego nie przyjmą. Powiem, ze jestem w ciąży po prenatalnych, czyli na poczatku września. Zobaczę jaka będzie reakcja.
Właśnie tez sie wstrzymuje bo sie boje ze cos sie stanie. Mam nadzieję, ze zacznie sie drugi trymest i stanę się trochę spokojniejsza.Masz właśnie 100% racji... Tak coraz bardziej myślę, że wezmę z miesiąc zwolnienia, potem wrócę na chwilę jak odpocznę i córka już się zaaklimatyzuje w szkole. I potem już całkiem pójdę.
U mnie ta niechęc do zwolnienia wynika raczej z faktu że nie chcę mówić o ciąży, bo boję się że coś będzie nie tak i potem będę musiała tu wrócić... A jakby nikt nie wiedział to byłoby mi jakoś łatwiej...