reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Też generalnie robiłam jak uważam i w sumie dalej robię. Ale były momenty że było mi przykro gdy ja np leżałam z zagrożoną ciążą a mama sugerowała że sobie wymyślam bo moje siostry chodziły...
Teraz bardzo często upominam moją mamę bo przy Wiki jej się zdarzają teksty "no ale jak to ty jeszcze nie jeździsz na rowerze, Lenka już umie", no i ja wtedy wkraczam z tekstem "A Wiki nie umie i co z tego?" i staram się żeby nie odczuwała babcinych uwag.
Ja tak mam z moja mama... siostra to najlepsza córka na swiecie i uosobienie wszelkich cnót... a, i urodziła najlepsze wnuki. Czuje że bedzie dalej to samo jak sie dowie że znowu bedzie babcią

Ja taki chce wlasnie retro , one sa wygodne fakt ciezkie,ale ja jak na wiosce to tym bardziej po dziurach sie sprawdza, z synem mialam modny nowoczesny i do dupy byl kupiłam uzywany później taki właśnie co sie buja ,pompowany,duza budka byla
Moja siostra ma maxi cosi. Niby taka super firma a wozek brzydki i skrzypi bardziej jak schody w starym domu

reklama
To ja mam inaczej - w ciazy zmieniam plyny do plukania na delikatnie pachnace :)
I tak je wyczuwam, ale nie dusi mnie zbyt intensywny zapach :)
Ach, ten moj psi nos :D
To ja dzisiaj od rana miałam jakąś schize że czuje rozlany klej. Myślałam że mi odbiło...a co się okazało? W zagraconym pokoju do remontu byly ułożone wiadra z jakimś tynkiem silikonowym czy coś, brat je ułożył jedno ma drugie a tam jest 50stopni w tym pokoju i te wiadra nie wytrzymaly ciepła i się przewrocily i rozlały... całe szczęście że tam jest wykładzina, ale to nie zmienia faktu że na środku pokoju jest wielka kupa tynku....[/QUOTE]

Do góry