reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Moja cp była przed córka Ale opowiadała jej żeby wiedziała. Dużo pytań zdawała i długo temat przerabialiśmy. To było jak miała 5 lat. Teraz już się oswoila. O poronieniu sprzed 3 lat nie mam odwagi jej powiedzieć.
Ja mojemu nie mowilam o kolejnych trzech stratach przed nim, tylko mowilam,ze ciezko bylo zeby go miec,ale kiedyś pewnie mu powiem, tutaj akurat juz byla prawie polowka to kazdy wiedział o ciąży więc syn tez

@Stokrotenka23 ja tez taki chcialsm i mam. Na szczescie mam winde i moglam sobie na taki pozwolic. Mam lonex julia baronessa. Uwielbiam ten wozek, moj syn tez. Fajny, bo gondola duza, a on ma juz 74 cm, choc dopiero pol roku. Mam nadzieje, ze wytrzyma na kolejnego maluszka. Kupilam uzywany za 450. Rewelka, bo na dzialce super sie sprawdza i w lesie i na nierownym terenie. Syn dlugo w nim spal w dzien. Teraz w lozeczku spi

Ja mam Bebetto luca i jestem mega zadowolona. Kupiłam siwy kolor więc bez względu na płeć będzie ok.

Co do płci to czuje, że będzie chłopak. Chociaż ciaza zupełnie inna niż poprzednia. Wszyscy mówią, że dziewczynka.

Powodzenia na wizytach.

@Stokrotenka23 ja tez taki chcialsm i mam. Na szczescie mam winde i moglam sobie na taki pozwolic. Mam lonex julia baronessa. Uwielbiam ten wozek, moj syn tez. Fajny, bo gondola duza, a on ma juz 74 cm, choc dopiero pol roku. Mam nadzieje, ze wytrzyma na kolejnego maluszka. Kupilam uzywany za 450. Rewelka, bo na dzialce super sie sprawdza i w lesie i na nierownym terenie. Syn dlugo w nim spal w dzien. Teraz w lozeczku spi
Super. Powiedzmy że 20 lat temu takie krolowaly i uwazam ze wrócą na nasze ulice bo teraz świadomość kobiet jest większa by wygodnie było maluszkowi A nie modnie

reklama
Do góry