polcia177
Fanka BB :)
Daj znać i staraj sie tak nie stresować: )Tak, juz w taxi jestem, wyruszylam wczesniej bo korkow sie boje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać i staraj sie tak nie stresować: )Tak, juz w taxi jestem, wyruszylam wczesniej bo korkow sie boje
Ja mojemu nie mowilam o kolejnych trzech stratach przed nim, tylko mowilam,ze ciezko bylo zeby go miec,ale kiedyś pewnie mu powiem, tutaj akurat juz byla prawie polowka to kazdy wiedział o ciąży więc syn tezMoja cp była przed córka Ale opowiadała jej żeby wiedziała. Dużo pytań zdawała i długo temat przerabialiśmy. To było jak miała 5 lat. Teraz już się oswoila. O poronieniu sprzed 3 lat nie mam odwagi jej powiedzieć.
Super. Powiedzmy że 20 lat temu takie krolowaly i uwazam ze wrócą na nasze ulice bo teraz świadomość kobiet jest większa by wygodnie było maluszkowi A nie modnie@Stokrotenka23 ja tez taki chcialsm i mam. Na szczescie mam winde i moglam sobie na taki pozwolic. Mam lonex julia baronessa. Uwielbiam ten wozek, moj syn tez. Fajny, bo gondola duza, a on ma juz 74 cm, choc dopiero pol roku. Mam nadzieje, ze wytrzyma na kolejnego maluszka. Kupilam uzywany za 450. Rewelka, bo na dzialce super sie sprawdza i w lesie i na nierownym terenie. Syn dlugo w nim spal w dzien. Teraz w lozeczku spi
Uffff.Już po. Poryczalam się w toalecie. Wsio ok. Młode ma 9.3 mm. Tętno 144. Wiek usg zgadza się z tyg według om. Termin na 02.04.
Ufff
Szybko poszło ale najważniejsze że oki. Jakaś focia jest na pamiątke?[emoji2]Już po. Poryczalam się w toalecie. Wsio ok. Młode ma 9.3 mm. Tętno 144. Wiek usg zgadza się z tyg według om. Termin na 02.04.
Ufff
SuperJuż po. Poryczalam się w toalecie. Wsio ok. Młode ma 9.3 mm. Tętno 144. Wiek usg zgadza się z tyg według om. Termin na 02.04.
Ufff