M
Millagros
Gość
Ja mam spodnie z hm. Szału nie ma. Nie warte tej kasyA zamawiała któraś z was z hm? Bo są chyba po 40zl i zastanawia mnie czy sa dobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam spodnie z hm. Szału nie ma. Nie warte tej kasyA zamawiała któraś z was z hm? Bo są chyba po 40zl i zastanawia mnie czy sa dobre
Jeśli ktoś ma umowę na czas określony to ja bym do 12 tyg nie mówiła jeśli nie zamierzam iść od razu na zwolnienie. Do 3mc nie ma ochronki.
Jak masz na czas nieokreślony to nieDziewczyny mam mętlik w głowie... Zaczął mi się 8 tydzień, dostałam od gina l4 od 11.08 do 07.09 czyli musze je zanieść w ciągu 7 dni. Umowę mam na czas nieokreślony, mogą mnie zwolnić? strasznie boje się tam iść, ta kobieta to potwór
Jeśli masz umowe na czas nieokreślony to raczej nie mogą Cię zwolnić.Dziewczyny mam mętlik w głowie... Zaczął mi się 8 tydzień, dostałam od gina l4 od 11.08 do 07.09 czyli musze je zanieść w ciągu 7 dni. Umowę mam na czas nieokreślony, mogą mnie zwolnić? strasznie boje się tam iść, ta kobieta to potwór
Też tak mam za długo nie wysiedze ani nie poleze postać też w te upały nie postoje za długo non stop muszę pozycję zmieniać xdKurcze, czy Wam też tak ciężko się siedzi??
Dziś pierwszy dzień po urlopie. Pracuję przy biurku i dziś mi jakoś wyjątkowo źle... Nie mogę sobie znaleźć pozycji. Ciągle coś mnie ciśnie i uwiera (specjalnie założyłam sukienkę). To dopiero początek 8 tygodnia - więc chyba jeszcze nie powinno tak być...
Chyba że to lenistwo pourlopowe jeszcze....
Jest. To już dawno nieaktualne.Jeśli ktoś ma umowę na czas określony to ja bym do 12 tyg nie mówiła jeśli nie zamierzam iść od razu na zwolnienie. Do 3mc nie ma ochronki.
Dokładnie ja pamiętam,ze tak bylo w 2009 r bo dostałam zaświadczenie o ciazy w trzecim miesiącu,a teraz można byc 4 tyg i gowno moga zrobićJest. To już dawno nieaktualne.