reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziewczyny, można dołączyć jeszcze?
Dziś mam 8tc+2d ciąży i leżę chora w domu z najmlodszą, też chora córą. Reszta rodziny bawi się na grillu u znajomego.
Na pierwszej wizycie byłam u lekarza dwa dni temu (tak wcześnie tylko dlatego, że mnie mocno rozłożyło); teraz czekam na list ze szpitala z terminem kolejnej wizyty, zapewne ok 12tc

Pozdrawiam Was
Witaj [emoji3]

Jak ja wam zazdroszczę smakow na warzywka i owoce .... przed ciąża uwielbialam sałatki,sórowki itd a teraz warzywa mi nie smakuja kiedy to minie??????? Ja już bym chciala zjesc cos ze smakiem[emoji83]

reklama
Witaj [emoji3]

Jak ja wam zazdroszczę smakow na warzywka i owoce .... przed ciąża uwielbialam sałatki,sórowki itd a teraz warzywa mi nie smakuja kiedy to minie??????? Ja już bym chciala zjesc cos ze smakiem[emoji83]
Powinno przejść niedługo. Mnie wzięło na kapustę kiszoną, prawie codziennie jem, a to usmażona, na surowo, jako surówka.

Cześć! Dostajesz listy z terminem? Nie umawiasz się z wizyty na wizytę?
Zdrówka dla Ciebie i córki!!

Ale się objadłam pomidorkami z ogródka!! Pełna jestem. Ale takie dobre słodkie zolte pomidorki. Ogórki też zebralam i jutro będę siedzieć i zaprawiać.

A powiedzcie mi polska kiełbasę mogę. Mąż przywiózł taka ładna, pachnie nieziemsko, choć trochę mnie cofnęło ale jak co będę jadła nie oddychając :D albo ja zaparze... ?
Wydaje mi sie ze mozesz ;-) a te pomidorki zolte "gruszkowe"są mega <3

A ja nie wiem co się ze mną dzieje. Objadam się samymi niezdrowymi rzeczami. Dzisiaj przeszłam samą siebie, frytki z McDonalda, lodowe marzenie i kilka łykow coca coli. Odbiło mi. Już nie będę tak jadla, mam mega wyrzuty sumienia, że moze to wpłynąć na rozwój maluszka.

A ja nie wiem co się ze mną dzieje. Objadam się samymi niezdrowymi rzeczami. Dzisiaj przeszłam samą siebie, frytki z McDonalda, lodowe marzenie i kilka łykow coca coli. Odbiło mi. Już nie będę tak jadla, mam mega wyrzuty sumienia, że moze to wpłynąć na rozwój maluszka.
Na maluszka to wydaje mi się że raczej nie ma wplywu, choc może sie myle. ale na twoją wagę i późniejsze zrzucenie jej już tak! Z reszta raz na jakis czas mozna sobie pozwolic,vod razu sie nie przytyje. Ja dziś się Pepsi napilam, ( pół szklanki) go musialo mi się odbić a nic nie pomagało tylko Pepsi .

Ja pomidorów wcale nie lubię blee

Uwielbiam [emoji23] mam teraz tyle z ogrodu. Każdy prawie po pół kilo ma [emoji7]
IMG_4905.JPG

Załączniki

• IMG_4905.JPG
    IMG_4905.JPG
    276,8 KB · Wyświetleń: 220
Na maluszka to wydaje mi się że raczej nie ma wplywu, choc może sie myle. ale na twoją wagę i późniejsze zrzucenie jej już tak! Z reszta raz na jakis czas mozna sobie pozwolic,vod razu sie nie przytyje. Ja dziś się Pepsi napilam, ( pół szklanki) go musialo mi się odbić a nic nie pomagało tylko Pepsi .

IMG_0001.JPG
ahhhhh mi tak właśnie odpowiada coca-cola. Wcześniej piłam kilka lat temu.

Załączniki

• IMG_0001.JPG
    IMG_0001.JPG
    499,5 KB · Wyświetleń: 211
Ja dzis zauwazylam ze teraz smakują mi dania za ktorymi przed ciąża nie przepadalam a to co lubialam to teraz mi nie smakuje. Dzis z apetytem zjadlam 2 kawałki pizzy a predzej zjadlam bo zjadlam za to lody ktore uwielbialam zjadlam ale mi nie smakowaly i zalowalam ze kupilam.

reklama
Do góry