reklama
No wcześniej tez mialam,a ten dal mi z kolei,ze leżeć,ale myślę,ze jak mu powiem o co chodzi to zrozumie.O jabłecznik zjadłabym. Moja czwarta ciąża i jedno dziecko mam. Na l4 zawsze miałam chodzące. Wiadomo czasem lepiej dmuchać na zimne. Ale tak jak mówisz nikt nie będzie latał zaraz po mieście jak szalony.
FallenAngel83
Fanka BB :)
A Twoja mała zna butelkę?
Moje dziewczyny nigdy butelki w ustach nie miały
Po kp przeszłam na bidon i doidy, teraz też najmłodsza bidon ma opanowany, więc u nas po cycu będzie to, co zna i lubi
Żadnego mleka oprócz mojego nie tknie. Etyn tkwi problem. Dwoję się i troję. Kubków, butelek w domu masa. Wodę z nich wypije. Mleka modyfikowanego nie tknie.
Cześć dziewczyny, można dołączyć jeszcze?
Dziś mam 8tc+2d ciąży i leżę chora w domu z najmlodszą, też chora córą. Reszta rodziny bawi się na grillu u znajomego.
Na pierwszej wizycie byłam u lekarza dwa dni temu (tak wcześnie tylko dlatego, że mnie mocno rozłożyło); teraz czekam na list ze szpitala z terminem kolejnej wizyty, zapewne ok 12tc
Pozdrawiam Was
Dziś mam 8tc+2d ciąży i leżę chora w domu z najmlodszą, też chora córą. Reszta rodziny bawi się na grillu u znajomego.
Na pierwszej wizycie byłam u lekarza dwa dni temu (tak wcześnie tylko dlatego, że mnie mocno rozłożyło); teraz czekam na list ze szpitala z terminem kolejnej wizyty, zapewne ok 12tc
Pozdrawiam Was
kwasek
Fanka BB :)
Cześć! Dostajesz listy z terminem? Nie umawiasz się z wizyty na wizytę?
Zdrówka dla Ciebie i córki!!
Ale się objadłam pomidorkami z ogródka!! Pełna jestem. Ale takie dobre słodkie zolte pomidorki. Ogórki też zebralam i jutro będę siedzieć i zaprawiać.
A powiedzcie mi polska kiełbasę mogę. Mąż przywiózł taka ładna, pachnie nieziemsko, choć trochę mnie cofnęło ale jak co będę jadła nie oddychając albo ja zaparze... ?
Ale się objadłam pomidorkami z ogródka!! Pełna jestem. Ale takie dobre słodkie zolte pomidorki. Ogórki też zebralam i jutro będę siedzieć i zaprawiać.
A powiedzcie mi polska kiełbasę mogę. Mąż przywiózł taka ładna, pachnie nieziemsko, choć trochę mnie cofnęło ale jak co będę jadła nie oddychając albo ja zaparze... ?
Witaj gratulacje i zdrowka dla wasCześć dziewczyny, można dołączyć jeszcze?
Pozdrawiam Was
Ja tam jadlam ostatnio kielbache taka sucha na kanapki pol a drugie pół w łapę[emoji23]Cześć! Dostajesz listy z terminem? Nie umawiasz się z wizyty na wizytę?
reklama
Podziel się: