reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Hej, dziewczyny! Mi się wczoraj przytrafiła zabawna sytuacja. Spotkaliśmy się wczoraj ze znajomą parą i z racji, że dziewczyna w 6 miesiącu ciąży, postanowiliśmy się przyznać, że też się spodziewamy. A dziewczyna od razu wypala, że domyśliła się, bo widać! Kurde, w 9tc. Dzień wcześniej inna koleżanka też wnikliwie oglądała mój brzuch.
A to zaparcia, jakich nigdy wcześniej nie miałam. Jestem drobna i zawsze miałam w miarę płaski brzuch lub chociaż mogłam go wciągnąć a teraz nie mogę go ukryć.
Na szczęście same zaparcia nie są dla mnie uciążliwe. Tylko ten brzuch wywaliły.

reklama
Ja juz blisko moja 5 wizyta w piatek lekki stresik juz dopada.

Dzis wchodzę na wage ,a tak 57.8 ,albo mnie ciaza zaczęła wsysac,albo leki. W ogole taka brzydka sie zrobilam [emoji22]

Ja miałam 3 wizyty, 3 razy mnie badał i z wizyt mam 2 zdjęcia. Przy drugiej wizycie wszystkie badania krwi, mocz morfologia itp.

Hej, dziewczyny! Mi się wczoraj przytrafiła zabawna sytuacja. Spotkaliśmy się wczoraj ze znajomą parą i z racji, że dziewczyna w 6 miesiącu ciąży, postanowiliśmy się przyznać, że też się spodziewamy. A dziewczyna od razu wypala, że domyśliła się, bo widać! Kurde, w 9tc. Dzień wcześniej inna koleżanka też wnikliwie oglądała mój brzuch.
A to zaparcia, jakich nigdy wcześniej nie miałam. Jestem drobna i zawsze miałam w miarę płaski brzuch lub chociaż mogłam go wciągnąć a teraz nie mogę go ukryć.
Na szczęście same zaparcia nie są dla mnie uciążliwe. Tylko ten brzuch wywaliły.
Na drobnych dziewczynach z płaskim brzuchem szybciej brzuszek widac:)

Pierwszy raz poszłam do gina 11 lipca, od tego czasu byłam już 4 razy z czego 2 z USG. Też na NFZ chodze. Ale teraz już raz na miesiąc, dosyć miałam tych co tygodniowych wizyt.

Teraz jestem mega uziemiona w domu, przez l4 chory musi lezec. Wiem,ze moja ciąża każda jest jak jajko kurze delikatna, ale kurcze jednak brakuje mi tego zebym mogla w niedzielę podjechac na te lody w takie upaly[emoji53] czy czasem do sklepu z mezem i kupić to co naprawde potrzebne,niby daje mu rozpis,a cos zapomni,czy inne wezmie [emoji23] od wrzesnia syna bede musiala prowadzac do szkoly, musze lekarza prosić,aby dal mi inne zalecenie lekarskie, bo stresuje mnie wizja,ze wyjde,a zus przyjdzie

Teraz jestem mega uziemiona w domu, przez l4 chory musi lezec. Wiem,ze moja ciąża każda jest jak jajko kurze delikatna, ale kurcze jednak brakuje mi tego zebym mogla w niedzielę podjechac na te lody w takie upaly[emoji53] czy czasem do sklepu z mezem i kupić to co naprawde potrzebne,niby daje mu rozpis,a cos zapomni,czy inne wezmie [emoji23] od wrzesnia syna bede musiala prowadzac do szkoly, musze lekarza prosić,aby dal mi inne zalecenie lekarskie, bo stresuje mnie wizja,ze wyjde,a zus przyjdzie
O kurcze masz l4 leżące to rzeczywiście kiepsko ile można w domu siedzieć i tak kompletnie nigdzie nie wychodzić. A miałaś zagrożną ciąże czy dlaczego aż tak

O kurcze masz l4 leżące to rzeczywiście kiepsko ile można w domu siedzieć i tak kompletnie nigdzie nie wychodzić. A miałaś zagrożną ciąże czy dlaczego aż tak
To moja 6 ciaza mam jedno dziecko dlatego lekarz z gory zalozyl ja jako na celowniku i specjalnej trosce [emoji23] powiem mu w piątek i mam nadzieje,ze zrozumie,ze lipe bede miala z tym l4 lezec jak bedzie szkola itp, nikt przecież nie mowi o lataniu po miescie itp, tylko o zwyczajne rzeczy

reklama
Wysłałam chlopakow do familijnej po jakieś ciacho [emoji23] a teściowa przyniosla dwa pyszne jabłeczniki i zjadlam co u mnie nie podobne, taki dzisiaj dzień mam łasuchowy [emoji846]

Do góry