reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja się dobrze czuje, na prawdę jest superowo, tylko gorąco. Też mnie jajnik boli, prawy :/ nie cały czas ale wystarczy że za szybko wstanę.
Przez większość dnia nie czuje się gruba, wieczorem to niestety już tak. Po całym dniu to jak bym co najmniej w 6 była!
Ja sama zrobiłam małosolne ogórki i teraz jem. Choć nie ciągnie mnie zbytnio ani do kwaśnego ani do słodkiego :)

reklama
Angel kiedy to zleciało???
Nooo nie mam pojęcia,szok...tak właśnie dziś myślałam nad każdym małym bólem na początku i większym strachem, te plamienia - narazie tfu tfu spokój. Za tydzień wejdziemt już w drugi trymestr i trzeba będzie witaminy z DHA kupić [emoji6] dziś może serducha detektorem poszukam z ciekawości chociaż wiem, że jeszcze ten tydzień lepiej poczekać.

Ja tez wyglądam fatalnie, od jakiś 3 tygodni mam nieustannie taki trądzik na policzkach i czole, nie maluje się w ogóle, robię peelingi i nic to nie pomaga... w pierwszej ciąży miałam skore jak pupcia niemowlaczka :( mnie wczoraj bolał lewy jajnik i ogólnie pod koniec dnia jak ponoszę małą to mnie brzuch boli, no ale nie mam innego wyjścia..

Ja jutro na USG i zobaczymy, czy wszystko w porządku... Bo jakoś tak objawy minęły oprócz brzucha [emoji23] mogę biegać, skakać i mam full energii, chyba że pogoda jak dzisiaj to mnie normalna śpiączka dopada, ale generalnie jest OK, nawet piersi nie bolą tylko swędzą

Ja tez wyglądam fatalnie, od jakiś 3 tygodni mam nieustannie taki trądzik na policzkach i czole, nie maluje się w ogóle, robię peelingi i nic to nie pomaga... w pierwszej ciąży miałam skore jak pupcia niemowlaczka :( mnie wczoraj bolał lewy jajnik i ogólnie pod koniec dnia jak ponoszę małą to mnie brzuch boli, no ale nie mam innego wyjścia..
Oj moja też się taka przylepa zrobiła ze tylko na apa by chciała. A ma tak ciężka dupę ta mają córa że ledwo ja podnoszę. ( Nie jest gruba ale ma już 16 kg a niecałe 3 lata)
Wczoraj jej powiedziałam że mam dzidzię w brzuchu a to do mnie że musi mnie rozciąć bo chce zobaczyć :)
To mnie oswieccie bo 3 mięs kończy się w 14 tyg ( tak mi sie wyswietlilo w necie) to te z DHA to od 15 tyg? Czy jak?

Ja też wysypana. Znikają jedne a wyskakują drugie. Do tego dalej całodzienne mdłości. Nic się nie chce jeść bo co zjem to niedługo lecę. Na nic nie mam ochoty.

Oj moja też się taka przylepa zrobiła ze tylko na apa by chciała. A ma tak ciężka dupę ta mają córa że ledwo ja podnoszę. ( Nie jest gruba ale ma już 16 kg a niecałe 3 lata)
Wczoraj jej powiedziałam że mam dzidzię w brzuchu a to do mnie że musi mnie rozciąć bo chce zobaczyć :)
To mnie oswieccie bo 3 mięs kończy się w 14 tyg ( tak mi sie wyswietlilo w necie) to te z DHA to od 15 tyg? Czy jak?
Tak mi się wydaje z tymi tygodniami. Skończony 14 czyli jak zacznies 15 to bierzesz [emoji6] a korzystasz z jakiejś aplukacji? Bo tam obe też podpowiadają [emoji6]

reklama
Dwójka lekko pomogła ale to nie to nadal...

I okropnie smakują mi kiszone ogórki [emoji173] az wstyd mi iść do tesciowej po więcej [emoji85]Tak... mialam ladna buzie ale teraz mam coś ma policzku :/ Mnie jakby ciagle prawy jajnik....

Jutro zaczynam 9+0 [emoji41]
To ja mam 9+3 ale mnie po lewej stronie pewno macica się rozciaga

Do góry