reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No wkleiłam, ale rzeczywiście na telefonie nie ma.

c55fsek2j00288jd.png
Ja widze ;-) Twoj i @monia_l

Ej, ale jak chcecie za każdym razem wstawiać w wiadomości ten suwaczek, tak, żeby było widać w aplikacji, to może usuńcie ten z sygnatury? Bo tak to jak się patrzy na komputerze to macie po dwa takie same suwaczki, trochę to przeszkadza. I trochę głupie jest to, że jak się cytuje wasze posty, to razem z suwaczkiem.
Zawsze sie cytuje z suwaczkiem ;-) ale dwa to faktycznie duzo ;p

Hej, ja właśnie siedzę w laboratorium, wypiłam tą cholerną glukozę:-) :) tzn po pierwszych dwóch łykach zwymiotowałam ale potem poszło i teraz muszę siedzieć tu dwie godziny:(
Powodzenia ;)

Ja lubilam to badanie, bo jak tam szlam na czczo to tak mnie ssalo strasznie z glodu, a ta glukoza ratowala mi zycie :D
Jedyne co, to nudne siedzenie, ale z ksiazka jakos schodzi ;)

Przy młodej wypiłam i poszłam sobie na zakupy! Kurcze nikt mi nie powiedział że muszę siedzieć a całe miasteczko przeszłam :D za to wyniki idealne były. Myślałam że będę musiała powtarzać ale nie.
Tez powinno sie z 10 min posiedziec zanim zbada tym bardziej jak sie na nogach przyjdzie do lekarza, ja to ciśnienie mam ze stresu wysokie
Ja siedziałam tak z 5 min, ale od samochodu do gabinetu to pare metrów. Położna mówiła że nawet nie chce jej się pisać takie niskie to ciśnienie. Robiła nawet dwa razy :)

reklama
Do góry