Tez powinno sie z 10 min posiedziec zanim zbada tym bardziej jak sie na nogach przyjdzie do lekarza, ja to ciśnienie mam ze stresu wysokieJa miałam jeszcze niższe ostatnio ale ginekolog powiedziała że lepsze za niskie niż za wysokie
reklama
aga6
Fanka BB :)
Widze go ;-)
aga6
Zawsze sie cytuje z suwaczkiem ;-) ale dwa to faktycznie duzo ;pEj, ale jak chcecie za każdym razem wstawiać w wiadomości ten suwaczek, tak, żeby było widać w aplikacji, to może usuńcie ten z sygnatury? Bo tak to jak się patrzy na komputerze to macie po dwa takie same suwaczki, trochę to przeszkadza. I trochę głupie jest to, że jak się cytuje wasze posty, to razem z suwaczkiem.
Stokrotenka23
Umrę mowie Wam umrę na żołądek... O 21 zjadlam hot doga i nie jadlam nic do teraz i nadal go czuje [emoji24]
Jaasna
PowodzeniaHej, ja właśnie siedzę w laboratorium, wypiłam tą cholerną glukozę tzn po pierwszych dwóch łykach zwymiotowałam ale potem poszło i teraz muszę siedzieć tu dwie godziny
Ja lubilam to badanie, bo jak tam szlam na czczo to tak mnie ssalo strasznie z glodu, a ta glukoza ratowala mi zycie
Jedyne co, to nudne siedzenie, ale z ksiazka jakos schodzi
mala-rybka
Umrę mowie Wam umrę na żołądek... O 21 zjadlam hot doga i nie jadlam nic do teraz i nadal go czuje [emoji24]
Miętówka??? Albo wymioty na siłę, innej drogi nie widze
kwasek
Przy młodej wypiłam i poszłam sobie na zakupy! Kurcze nikt mi nie powiedział że muszę siedzieć a całe miasteczko przeszłam za to wyniki idealne były. Myślałam że będę musiała powtarzać ale nie.
Ja siedziałam tak z 5 min, ale od samochodu do gabinetu to pare metrów. Położna mówiła że nawet nie chce jej się pisać takie niskie to ciśnienie. Robiła nawet dwa razyTez powinno sie z 10 min posiedziec zanim zbada tym bardziej jak sie na nogach przyjdzie do lekarza, ja to ciśnienie mam ze stresu wysokie
O blee to ty niezla jesteśPowodzenia
Ja lubilam to badanie, bo jak tam szlam na czczo to tak mnie ssalo strasznie z glodu, a ta glukoza ratowala mi zycie
Jedyne co, to nudne siedzenie, ale z ksiazka jakos schodzi
reklama
Podziel się: