A mi syn [emoji23]Zabierają i figurę [emoji23][emoji23][emoji23] przynajmniej mi córa zabrała
reklama
Jaasna
Fanka BB :)
Mnie mąż powiedział, że po ciążach mam ładniejszą figuręZabierają i figurę [emoji23][emoji23][emoji23] przynajmniej mi córa zabrała
Nie to, żebym miała kiedykolwiek badziewną, haha Ja tam lubię siebie
Ja też czuje się gruba cyrki już mi tak spuchly że szok i brzuch tak jakoś już zaczął rosnąćSzczerze? To ja czuję się gruba [emoji849] tak dosłownie... Nie wiem co będzie za parę miesięcy
Co do twarzy to mam jakieś malutkie kosteczki, ale nie jakoś dużo... Więc nie marudzę
Ja w poniedziałek 11+0W sobotę 10+0 [emoji123] jest ta moc, jeszcze,e 30 przede mną [emoji23][emoji23][emoji23]
Mnie jeszcze że bolą to swedza sutki nie miłosiernieMnie piersi bolą na maksa jak wstaje w nocy do wc to plakac mi sie chce
Stokrotenka23
A jak z waszym doświadczeniem?
Ciaza objawowa=córka?
Ciaza bezobjawowa =syn?
Ciaza objawowa=córka?
Ciaza bezobjawowa =syn?
Według usg bo ja nie liczę według @ - owulacja u mnie była w około 20-21dniu.Angel wg usg czy om?
Ten mój trądzik do od słodkiego, przed ciążą mało jadłam,a teraz czekolada w domu MUSI być plus częściej napoje słodkie...
Beata86
Dziewczyny tez wam tak trolle wychodzą ja wczoraj i dzis wysyp, co tu teraz robic z ta buzia
U mnie n twarzy nic Mam gładszą jak przed ciąża
Ale zobaczymy później....
reklama
Beata86
Dziewczyny jak się czujecie mnie co jakiś czas kłuję w brzuchu
Je lekkie klucie czułam na samym początku ciąży jak jeszcze nie wiedziałam że jestem, ból był inny jak na okres i taki dziwnie tępy. Po ok. 3 tygodniach przeszło teraz już tak nie mam.
Podziel się: