reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja się dobrze czuje, na prawdę jest superowo, tylko gorąco. Też mnie jajnik boli, prawy :/ nie cały czas ale wystarczy że za szybko wstanę.
Przez większość dnia nie czuje się gruba, wieczorem to niestety już tak. Po całym dniu to jak bym co najmniej w 6 była!
Ja sama zrobiłam małosolne ogórki i teraz jem. Choć nie ciągnie mnie zbytnio ani do kwaśnego ani do słodkiego :)
Ja zjadłam swiezone z frytkami i ogorem opasłam sie [emoji23] jak tak dalej pojdzie to bede jak słoń

Ja tez wyglądam fatalnie, od jakiś 3 tygodni mam nieustannie taki trądzik na policzkach i czole, nie maluje się w ogóle, robię peelingi i nic to nie pomaga... w pierwszej ciąży miałam skore jak pupcia niemowlaczka :( mnie wczoraj bolał lewy jajnik i ogólnie pod koniec dnia jak ponoszę małą to mnie brzuch boli, no ale nie mam innego wyjścia..
Mnie jeden dzien tez strasznie bolal lewy ,polozylam sie spac i przeszło. Z synem mialam tradzik,a w tamtym roku w ciąży nic, w tym roku znów,ale nie ma tu nic do rzeczy plec, bo w tamtych byli chłopcy

Ja jutro na USG i zobaczymy, czy wszystko w porządku... Bo jakoś tak objawy minęły oprócz brzucha [emoji23] mogę biegać, skakać i mam full energii, chyba że pogoda jak dzisiaj to mnie normalna śpiączka dopada, ale generalnie jest OK, nawet piersi nie bolą tylko swędzą
Mnie piersi bolą na maksa jak wstaje w nocy do wc to plakac mi sie chce

reklama
Do góry