Jej chce juz 12 tydzMoja buzia od kilku tygodni wygląda okropnie więc już się przyzwyczaiłam...dziś zaczynamy 12 tydzień [emoji173]
reklama
Ja zjadłam swiezone z frytkami i ogorem opasłam sie [emoji23] jak tak dalej pojdzie to bede jak słońJa się dobrze czuje, na prawdę jest superowo, tylko gorąco. Też mnie jajnik boli, prawy :/ nie cały czas ale wystarczy że za szybko wstanę.
Przez większość dnia nie czuje się gruba, wieczorem to niestety już tak. Po całym dniu to jak bym co najmniej w 6 była!
Ja sama zrobiłam małosolne ogórki i teraz jem. Choć nie ciągnie mnie zbytnio ani do kwaśnego ani do słodkiego
Mnie jeden dzien tez strasznie bolal lewy ,polozylam sie spac i przeszło. Z synem mialam tradzik,a w tamtym roku w ciąży nic, w tym roku znów,ale nie ma tu nic do rzeczy plec, bo w tamtych byli chłopcyJa tez wyglądam fatalnie, od jakiś 3 tygodni mam nieustannie taki trądzik na policzkach i czole, nie maluje się w ogóle, robię peelingi i nic to nie pomaga... w pierwszej ciąży miałam skore jak pupcia niemowlaczka mnie wczoraj bolał lewy jajnik i ogólnie pod koniec dnia jak ponoszę małą to mnie brzuch boli, no ale nie mam innego wyjścia..
Mnie piersi bolą na maksa jak wstaje w nocy do wc to plakac mi sie chceJa jutro na USG i zobaczymy, czy wszystko w porządku... Bo jakoś tak objawy minęły oprócz brzucha [emoji23] mogę biegać, skakać i mam full energii, chyba że pogoda jak dzisiaj to mnie normalna śpiączka dopada, ale generalnie jest OK, nawet piersi nie bolą tylko swędzą
Dziewczyny trzymając się przesądów dziewczynki zabierają urodę [emoji1]Tak mnie też obsypało... Nie dość że upaly to jeszcze buzia jak u nastolatki albo i jeszcze gorzej. Mnie ratuje podklad i fakt że nie pracuję... Nie musze się martwić o swój wygląd.
Angel wg usg czy om?Moja buzia od kilku tygodni wygląda okropnie więc już się przyzwyczaiłam...dziś zaczynamy 12 tydzień [emoji173]
mala-rybka
Fanka BB :)
Zabierają i figurę [emoji23][emoji23][emoji23] przynajmniej mi córa zabrała
reklama
U mnie sie ten przesad nie sprawdzil [emoji23]Dziewczyny trzymając się przesądów dziewczynki zabierają urodę [emoji1]
Podziel się: