reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
My okna pootwierane w całym domu i wielkie G z tego jest, powinnam rolety pozasłaniane mieć w ciągu dnia, to pewnie i chłodno byłoby w mieszkaniu... A tak to masakra, chociaż jak dzieci szłam odprowadzić to temperatura była fajna, tak przyjemnie chłodno mimo tych 20 paru stopni

reklama
Mnie też wizyty w toalecie nie opuszczają. Od rana myślę o wizycie. Jeszcze trochę. U nas też gorąco. A w bloku to już w ogóle. Mój mały nie lubi wiatraka i wyłącza to ciągle. W pachwinach też mnie kłuje i jak wstaje to się nasila. No i w krzyżu boli. Mały lubi spać mi ba brzuchu i teraz coraz mi ciężej. Chyba muszę go oduczyć.

A jak wy śpicie? Mi ostatnio na lewym boku najlepiej [emoji6] i czasami jeszcze na brzuchu, chociaż przez te upały to i na plecach muszę spać

A my właśnie zaczęliśmy 11 tydzień i faktycznie czuję się lepiej, choć od dwóch dni wieczorem męczy mnie zgaga, do tego stopnia, że nie mogę spać:baffled: trochę się też przestraszyłam, bo piersi mniej mnie bolą, może to też dlatego, że kończy się pierwszy trymestr??? Ale poza tym ok, trochę jeszcze mdli, nie wymiotuję (prawie) ale niebo a ziemia w porównaniu z 7-9 tygodniem :) Pisałyście o wadze. Ja mam 173 wzrostu i ostatnio u gina ważyłam 58,6 i to dla mnie sukces bo jeszcze pół roku to było 51kg czyli za mało:rolleyes:
Mi najlepiej śpi się na brzuchu, ale muszę to zmienić jak najszybciej :-D a co do bólu w pachwinach, to też mi się zdarza, nawet gdy się w głos zaśmieje:-D
Trzymam kciuki za wizyty!!! :rolleyes:

Trzymam kciuki za dzissiejsze wizyty i oczywiście czekamy na same pozytywne wieści :)
Ja waze trochę za duzo bo mam 65,5 przy wzroście 161 ale w 2014 roku wazylam 82 kg poszlam do dietetyczki i udalo mi sie zejsc do 62kg wiec mam nadzieje ze po porodzie znow zawalcze o swoja wage moim marzeniem jest 5 z przodu ;)
Spac to ja śpię roznie raz na lewym boku raz na prawym a za chwile na plecach strasznie sie krece w nocy.
Dzis mnie czeka pakowanie syna na obóz piłkarski bo jutro wyjezdza na tydzień .

reklama
Do góry