reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Trzymam kciuki za dzissiejsze wizyty i oczywiście czekamy na same pozytywne wieści :)
Ja waze trochę za duzo bo mam 65,5 przy wzroście 161 ale w 2014 roku wazylam 82 kg poszlam do dietetyczki i udalo mi sie zejsc do 62kg wiec mam nadzieje ze po porodzie znow zawalcze o swoja wage moim marzeniem jest 5 z przodu ;)
Spac to ja śpię roznie raz na lewym boku raz na prawym a za chwile na plecach strasznie sie krece w nocy.
Dzis mnie czeka pakowanie syna na obóz piłkarski bo jutro wyjezdza na tydzień .
Ja w tym roku z 80 kg zeszlam do 58. Gratulacje, ja bardzo sie boje efektu jo-jo teraz, bo minal nie duzy czas. A ty jak jadlas po diecie pozwalalas sobie juz na coa innego? I gratulacje

reklama
Ja w tym roku z 80 kg zeszlam do 58. Gratulacje, ja bardzo sie boje efektu jo-jo teraz, bo minal nie duzy czas. A ty jak jadlas po diecie pozwalalas sobie juz na coa innego? I gratulacje
Dziekuje i Tobie rowniez gratuluje :) po diecie zostaly zmienione nawyki ale zdarzalo sie ze jadam i jadlam niedietetyczne jedzonko ale zawsze z umiarem no i pilnuje wagi jak widzialam ze szla za duzo do gory to zaswiecala sie jakas lampka kontrolna ze trzeba wracac na dobre tory. Mi nawet na diecie zdarzalo sie zjeść cos niedozwolonego np na imrezach rodzinnych ale zawsze wracalam do nowych nawykow i bylo git. Teraz ja tego nie nazywam dieta tylko sposobem odzywiania :) Zamierzam corke zabrac do dietetyczki bo ma 13 lat 158cm i juz dobija do 60kg a apetyt to ona ma . My jej mówimy ,tlumaczymy a ona sobie z tego nie zdaje sprawy moze jak jej ktos fachowy wytlumaczy to zrozumie zresztą ona chce isc. Bo ja bym chciala zeby ona schudla zdrowo a nie przez jakies glodowki itp.

06.08.- @Sliim wizyta
06.08.- 12:00 @iskierka2610
06.08.- 12:30 @Marcówka19
06.08.-16:40 @paulina.blachut

Powodzenia!
Ja już po wizycie ginekolog badała mi szyjkę i wszystko jest w porządku :) kartę ciąży dostane dopiero po usg właśnie umówiłam się na jutro na 18:30 na usg prywatnie wiec trzymajcie kciuki by wszystko było w porządku :) musze doniesc mojej ginekolog dokumentację z dziecinstwa od ortopedy i dostane skierowanie do ortopedy dla dorosłych, musze być pod kontrolą, bo nie wiadomo czy w ogóle będę mogła rodzic sn

Ja już po wizycie ginekolog badała mi szyjkę i wszystko jest w porządku :) kartę ciąży dostane dopiero po usg właśnie umówiłam się na jutro na 18:30 na usg prywatnie wiec trzymajcie kciuki by wszystko było w porządku :) musze doniesc mojej ginekolog dokumentację z dziecinstwa od ortopedy i dostane skierowanie do ortopedy dla dorosłych, musze być pod kontrolą, bo nie wiadomo czy w ogóle będę mogła rodzic sn
Super ,ze wszystko ok

Dziekuje i Tobie rowniez gratuluje :) po diecie zostaly zmienione nawyki ale zdarzalo sie ze jadam i jadlam niedietetyczne jedzonko ale zawsze z umiarem no i pilnuje wagi jak widzialam ze szla za duzo do gory to zaswiecala sie jakas lampka kontrolna ze trzeba wracac na dobre tory. Mi nawet na diecie zdarzalo sie zjeść cos niedozwolonego np na imrezach rodzinnych ale zawsze wracalam do nowych nawykow i bylo git. Teraz ja tego nie nazywam dieta tylko sposobem odzywiania :) Zamierzam corke zabrac do dietetyczki bo ma 13 lat 158cm i juz dobija do 60kg a apetyt to ona ma . My jej mówimy ,tlumaczymy a ona sobie z tego nie zdaje sprawy moze jak jej ktos fachowy wytlumaczy to zrozumie zresztą ona chce isc. Bo ja bym chciala zeby ona schudla zdrowo a nie przez jakies glodowki itp.
No pewnie warto sprobowac, jedzenie zdrowe tez jest pyszne nie trzeba sie glodzic

To czekamy do jutra razem z Tobą [emoji6]Hmmmm a jaką masz dokładnie wadę bo moja kuzynka i ja mamy też pełno zwyrodnień kręgosłupa i obie rodziłyśmy sn. Muszę zabrać dokumentację na następną wizytę i się lekarza zapytać.

Takie muszlowe przygody raczej wskazują że wszytko jest ok, nie zamawiaj się na zapas. A brzuch czasem boli w końcu ma prawo macica się rozciąga dzidzia rośnie tworzy się łożysko któro tak jakby wżera się w ściankę macicy więc i boleć może...
Mnie brzuch strasznie boli juz ponad 3 tyg :(

reklama
Hej dziewczyny! u mnie z miesiączki wychodzi niby 02.04.2019 , ale może też bedzie marzec kto wie :-).Tydzień temu w poniedziałek było widac pęcherzyk ciązowy , teraz idę w tą środę i mam nadzieję na serduszko.To będzie 6t i 1 dzień.Jak myślicie zobaczę już?Pozdrawiam wszystkie mamusie.

Do góry