reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
My okna pootwierane w całym domu i wielkie G z tego jest, powinnam rolety pozasłaniane mieć w ciągu dnia, to pewnie i chłodno byłoby w mieszkaniu... A tak to masakra, chociaż jak dzieci szłam odprowadzić to temperatura była fajna, tak przyjemnie chłodno mimo tych 20 paru stopni

reklama
Mnie też wizyty w toalecie nie opuszczają. Od rana myślę o wizycie. Jeszcze trochę. U nas też gorąco. A w bloku to już w ogóle. Mój mały nie lubi wiatraka i wyłącza to ciągle. W pachwinach też mnie kłuje i jak wstaje to się nasila. No i w krzyżu boli. Mały lubi spać mi ba brzuchu i teraz coraz mi ciężej. Chyba muszę go oduczyć.

A jak wy śpicie? Mi ostatnio na lewym boku najlepiej [emoji6] i czasami jeszcze na brzuchu, chociaż przez te upały to i na plecach muszę spać

A my właśnie zaczęliśmy 11 tydzień i faktycznie czuję się lepiej, choć od dwóch dni wieczorem męczy mnie zgaga, do tego stopnia, że nie mogę spać:baffled: trochę się też przestraszyłam, bo piersi mniej mnie bolą, może to też dlatego, że kończy się pierwszy trymestr??? Ale poza tym ok, trochę jeszcze mdli, nie wymiotuję (prawie) ale niebo a ziemia w porównaniu z 7-9 tygodniem :) Pisałyście o wadze. Ja mam 173 wzrostu i ostatnio u gina ważyłam 58,6 i to dla mnie sukces bo jeszcze pół roku to było 51kg czyli za mało:rolleyes:
Mi najlepiej śpi się na brzuchu, ale muszę to zmienić jak najszybciej :-D a co do bólu w pachwinach, to też mi się zdarza, nawet gdy się w głos zaśmieje:-D
Trzymam kciuki za wizyty!!! :rolleyes:

Trzymam kciuki za dzissiejsze wizyty i oczywiście czekamy na same pozytywne wieści :)
Ja waze trochę za duzo bo mam 65,5 przy wzroście 161 ale w 2014 roku wazylam 82 kg poszlam do dietetyczki i udalo mi sie zejsc do 62kg wiec mam nadzieje ze po porodzie znow zawalcze o swoja wage moim marzeniem jest 5 z przodu ;)
Spac to ja śpię roznie raz na lewym boku raz na prawym a za chwile na plecach strasznie sie krece w nocy.
Dzis mnie czeka pakowanie syna na obóz piłkarski bo jutro wyjezdza na tydzień .

reklama
Do góry