reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja słyszałam ze w ciazy można dostać znieczulenie, jest takie specjalne nez adrenaliny
Mi podała normalne jednak jak najmniejszą dawkę, ciążę straciłam (przyczyna nie związana z leczeniem stomatologicznym) no i jakieś 12 tygodni po podaniu znieczulenia. Ile lekarzy tyle opini - jak ze wszystkim wiadomo.

reklama
Hej dziewczyny. Dawno nie pisałam. U mnie sajgon. 1 miała być wizyta ale niestety nie poszłam. Mały wysoka goraczka przez prawie 4 dni a później wysypka. Ja mega mdłości i zaparcia. Do tego czuje jagby mnie wszystkie zęby bolały jak już coś chce zjeść. Masakra. Czyje się jagbym umierała. Dobrze że mąż ma urlop. Jutro wizyta. Zobaczymy co powie.

Hej dziewczyny. Dawno nie pisałam. U mnie sajgon. 1 miała być wizyta ale niestety nie poszłam. Mały wysoka goraczka przez prawie 4 dni a później wysypka. Ja mega mdłości i zaparcia. Do tego czuje jagby mnie wszystkie zęby bolały jak już coś chce zjeść. Masakra. Czyje się jagbym umierała. Dobrze że mąż ma urlop. Jutro wizyta. Zobaczymy co powie.
Temperatura w taką pogodę to katastrofa !!! Zdrówka dla maluszka

U nas znowu od rana grzeje,w nocy spać nie mozna

U nas tez grzeje , ja już w przychodni czekam na wizytę. Jest tu tak duszno .. nie ma czym oddychać juz chyba na dworze lepsze powietrze

Ja się melduje znad muszli :( wspaniale mi się tydzień zaczął, wzięłam na żądanie, jeszcze brzuch mnie boli, i oczywiście w glowie najgorsze myśli, liczę na Wasze dobre wieści z wizyt!
Takie muszlowe przygody raczej wskazują że wszytko jest ok, nie zamawiaj się na zapas. A brzuch czasem boli w końcu ma prawo macica się rozciąga dzidzia rośnie tworzy się łożysko któro tak jakby wżera się w ściankę macicy więc i boleć może...

A już się bałam ze u mnie coś się dzieje po tych cesarkach... tez tak mam jak kicham albo się przekręcę zbyt szybko..

U mnie też jest taki ból - jak np. za szybko wstanę, czy się przekręcę w łóżku. Czasami aż zapiera dech.

U mnie póki co na dworze 18 stopni, docelowo ma dzisiaj być 27, więc jeszcze nie tak źle, w porównaniu do wcześniejszych dni. No ale od jutra przez 3 dni znowu masakra i upały po ponad 30 stopni. Dobrze, że w pracy klima, tyle, że najpierw trzeba do tej pracy dotrzeć, a potem wrócić...

reklama
Cześć!
Ja też dziś wzielam urlop na żądanie.
Samochód nam sie zepsuł i nawet nie miałam jak wrócić od rodziny do mieszkania...
Przynajmniej trochę odpocznę od pracy bo mam stresu sporo w niej ze chyba bezpieczniej dla nas będzie siedziec w domku.

Do góry