reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Dziś mam o 17 :)
My jedziemy drugi raz w to samo miejsce i wiem że jedzenie jest pyszne! I to co zamawiamy na śniadanie to zostaje nam na kolację jeszcze :) Tylko Młodej gotuję bo ona je zazwyczaj co innego niż dają :) A obiady to u nas po prostu o rożnych porach sa i nie chcę być uwiązana godziną obiadu.
Masz wizyte po mnie i angel mum jako ostatnia, u mnie stres narasta, jem jak opetana

reklama
Już po wizycie? Jakie wieści? Ja się już stresuje... jeszcze 1h40min
Również czekam na info :-D
Już po i wszystko dobrze :) malenstwo ma prawie 3cm a dokladnie 28mm i serduszko pieknie bije [emoji173] [emoji173] [emoji173] oby dzis same takie dobre wieści były[emoji4]
Kolejna wizyta za 3tyg az..... nie wiem jak wytrzymam ...
No i mam juz karte ciazy [emoji4]
I jeszcze jeden pozytyw [emoji12] dał mi skierowanie na prenatalne [emoji4]

Hej marcowe mamusie :) są tu jakieś przyszłe nastoletnie mamy? Ja mam 18 :)
2 tyg temu na teście zobaczyłam 2 kreski, pierwsza wizyte mam na 10.08 :-) :) Teraz pytanie do wszystkich, co u was? Jak się czujecie? Jakieś zachcianki? Pozdrawiam :p

Hej marcowe mamusie :) są tu jakieś przyszłe nastoletnie mamy? Ja mam 18 :)
2 tyg temu na teście zobaczyłam 2 kreski, pierwsza wizyte mam na 10.08 :-) :) Teraz pytanie do wszystkich, co u was? Jak się czujecie? Jakieś zachcianki? Pozdrawiam :p
Gratulacje, ja objadam sie golabkami. Samopoczucie od czasem cos pomdli,ale tragedii nie ma

Ja mieszkam w Holandii i tutaj kobiety w ciąży są bardzo chronione do tego stopnia że jak kobieta w ciąży przyjdzie na rozmowę o pracę to pracodawca bez podania jakiś konkretnych powodów nie może jej nie zatrudnić.

O to dobrze wiedzieć bo moja firma robi mi bardzo duże teraz problemy ale oni nie wiedzą ze jestem w ciąży jeszcze...

reklama
Do góry