reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja chciałam mieć choć jedno dziecko przed 30. Bardzo mi na tym zależało. No i się udało:) w grudniu mam 28 urodziny. Jakbyśmy się bardzo postarali to może i dwójkę do 30 się uda [emoji14] dobra ja się zbieram do położnej:) dam potem znać co i jak trzymajcie kciuki!!!
Powodzenia &&& ja za godzine jade z minuty na minute czuje jak moje wnętrzności sie zaciskaja

Super ja tez dojezdzam daleko do swojego gina
Ja ogólnie nie mam swojego ginekologa :p tu ciaze prowadzi lekarz pierwszego kontaktu, a usg jakie przysługuje to tylko połówkowe w 18/19 tyg. Jak się coś dzieje to do szpitala kierują, stad mam teraz usg w szpitalu (ale nie łatwo wywalczyć, bo oni i tak mówią ze dziecku tak wczesnie nie pomogą). Generalnie z domu na porodówkę mam 80 km :p ale są tu tez takie co maja po 150 i do tego prom który odpływa np co godzinę ;p

Ja skończyłam 31 w tym roku i mam nadzieję, że ta ciąża zakończy się szczęśliwie...moje najstarsze potomstwo by już miało 6 lat...

reklama
Ja corke urodzilam w wieku 20 lat a syna w wieku 22 teraz mam 33 i zatesknilo sie za malenstwem. Wydaje mi sie ze inaczej podchodzilam do tego majac te 20 lat a teraz po 30 . Kiedys tak bardziej na luzie teraz juz bardziej sie stresuje.

Do góry