mala-rybka
Fanka BB :)
No ja w kwietniu [emoji23][emoji23][emoji23] czyli miesiąc wcześniej będzie bobasJa w przyszłym roku w lutym 30 i trzecie dziecko i chciałam tak jak Ty i prawie się udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja w kwietniu [emoji23][emoji23][emoji23] czyli miesiąc wcześniej będzie bobasJa w przyszłym roku w lutym 30 i trzecie dziecko i chciałam tak jak Ty i prawie się udało
9 lat a drugi 20miesiecyJestesmy rowiesniczkami, a twoje dzieci ile maja lat?
To jak ja w kwietniuNo ja w kwietniu [emoji23][emoji23][emoji23] czyli miesiąc wcześniej będzie bobas
Powodzenia &&& ja za godzine jade z minuty na minute czuje jak moje wnętrzności sie zaciskajaJa chciałam mieć choć jedno dziecko przed 30. Bardzo mi na tym zależało. No i się udało w grudniu mam 28 urodziny. Jakbyśmy się bardzo postarali to może i dwójkę do 30 się uda [emoji14] dobra ja się zbieram do położnej dam potem znać co i jak trzymajcie kciuki!!!
Ja ogólnie nie mam swojego ginekologa tu ciaze prowadzi lekarz pierwszego kontaktu, a usg jakie przysługuje to tylko połówkowe w 18/19 tyg. Jak się coś dzieje to do szpitala kierują, stad mam teraz usg w szpitalu (ale nie łatwo wywalczyć, bo oni i tak mówią ze dziecku tak wczesnie nie pomogą). Generalnie z domu na porodówkę mam 80 km ale są tu tez takie co maja po 150 i do tego prom który odpływa np co godzinę ;pSuper ja tez dojezdzam daleko do swojego gina