Masz wizyte po mnie i angel mum jako ostatnia, u mnie stres narasta, jem jak opetanaDziś mam o 17
My jedziemy drugi raz w to samo miejsce i wiem że jedzenie jest pyszne! I to co zamawiamy na śniadanie to zostaje nam na kolację jeszcze Tylko Młodej gotuję bo ona je zazwyczaj co innego niż dają A obiady to u nas po prostu o rożnych porach sa i nie chcę być uwiązana godziną obiadu.
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Już po wizycie? Jakie wieści? Ja się już stresuje... jeszcze 1h40min
Już po i wszystko dobrze malenstwo ma prawie 3cm a dokladnie 28mm i serduszko pieknie bije [emoji173] [emoji173] [emoji173] oby dzis same takie dobre wieści były[emoji4]Również czekam na info
Kolejna wizyta za 3tyg az..... nie wiem jak wytrzymam ...
No i mam juz karte ciazy [emoji4]
I jeszcze jeden pozytyw [emoji12] dał mi skierowanie na prenatalne [emoji4]
Martalenka18
Zaciekawiona BB
Hej marcowe mamusie są tu jakieś przyszłe nastoletnie mamy? Ja mam 18
2 tyg temu na teście zobaczyłam 2 kreski, pierwsza wizyte mam na 10.08 Teraz pytanie do wszystkich, co u was? Jak się czujecie? Jakieś zachcianki? Pozdrawiam
2 tyg temu na teście zobaczyłam 2 kreski, pierwsza wizyte mam na 10.08 Teraz pytanie do wszystkich, co u was? Jak się czujecie? Jakieś zachcianki? Pozdrawiam
Gratulacje, ja objadam sie golabkami. Samopoczucie od czasem cos pomdli,ale tragedii nie maHej marcowe mamusie są tu jakieś przyszłe nastoletnie mamy? Ja mam 18
jagoda87
Fanka BB :)
Ja mieszkam w Holandii i tutaj kobiety w ciąży są bardzo chronione do tego stopnia że jak kobieta w ciąży przyjdzie na rozmowę o pracę to pracodawca bez podania jakiś konkretnych powodów nie może jej nie zatrudnić.
O to dobrze wiedzieć bo moja firma robi mi bardzo duże teraz problemy ale oni nie wiedzą ze jestem w ciąży jeszcze...
Kasia323
U mnie teraz biło 155... chyba bym zwariowała z radości wiedząc że będzie córeczkaKiedyś wyczytalam w statystykach ze szybkie bicie serduszko tzn powyżej 150 w większości zwiastuje dziewczynki i póki co u moich znajomych się sprawdza
Czekamy !!!Dostałam skierowanie! Jadę do szpitala na usg... 50 km przede mną
mala-rybka
Hej, ja N rodziłam jak miałam 19 lat [emoji106]Hej marcowe mamusie są tu jakieś przyszłe nastoletnie mamy? Ja mam 18
Martalenka18
Zaciekawiona BB
Ja mam straszną ochotę na bigos haha... niepokoi mnie tylko bol brzucha... najpierw tydzien bolal mnie jak na okres a teraz od 2 tygodni tak jakby na biegunkę a nic mi nie dolega. Tez tak mialyscie?Gratulacje, ja objadam sie golabkami. Samopoczucie od czasem cos pomdli,ale tragedii nie ma
reklama
Podziel się: