Ja mam takie jakby wzdecia, kręci mnie i nic pozatym, chyba z przejedzenia. Moj gin sie dzisiaj zdzwi jak stane na wage jeszcze po trzech golabkach [emoji23] musze jakas lekka sukienkę nałożyć [emoji23]Ja mam straszną ochotę na bigos haha... niepokoi mnie tylko bol brzucha... najpierw tydzien bolal mnie jak na okres a teraz od 2 tygodni tak jakby na biegunkę a nic mi nie dolega. Tez tak mialyscie?
reklama
Jaasna
Fanka BB :)
Hej, ja N rodziłam jak miałam 19 lat [emoji106]
To jesteś młodziutka mamusia Ile lat ma twoja najstarsza pociecha?
Ja wyszlam za mąż majac 20 lat w styczniu a w marcu bylam w ciąży mialam urodzić w datę slubu takze mialabym 21 tyle ,ze sie nie udalo, ale później kolejne ciąże i urodzilam mając 22, w przyszlym roku bede miec 10 rocznice slubu [emoji23] a moj syn ma 7 lat
mala-rybka
Fanka BB :)
9 [emoji12] chciałam przed 30stka wyrobić się z 3 dzieci
Ja w przyszłym roku w kwietniu mam 309 [emoji12] chciałam przed 30stka wyrobić się z 3 dzieci
Marcówka19
Zaciekawiona BB
Ja mam biegunkę cały czas.tzn nie co chwilę ale zjem coś i niedługo po tym witam ubikacjeJa mam straszną ochotę na bigos haha... niepokoi mnie tylko bol brzucha... najpierw tydzien bolal mnie jak na okres a teraz od 2 tygodni tak jakby na biegunkę a nic mi nie dolega. Tez tak mialyscie?
Marcówka19
Zaciekawiona BB
Ja w przyszłym roku w lutym 30 i trzecie dziecko i chciałam tak jak Ty i prawie się udało9 [emoji12] chciałam przed 30stka wyrobić się z 3 dzieci
reklama
Jestesmy rowiesniczkami, a twoje dzieci ile maja lat?Ja w przyszłym roku w lutym 30 i trzecie dziecko i chciałam tak jak Ty i prawie się udało
Podziel się: