reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Matko, to rzeczywiście straszne przeżycia, ale chyba nie bylo dobrego rozpoznania na sn? Skoro dzieciaczki takie wymęczone w wyniku sn, nie powinni od razu robic cc? U mnie w rodzinie niestety zmarło dziecko w wyniku komplikacji po sn, ale to byly inne czasy, matce na brzuch położna siadała! Brzuch wyciskali, i niestety - tragedia, trauma dla calej rodziny na lata. Ja spróbuje sn, ale omijam szpitale, chwalące sie wysokim współczynnikiem sn, boje sie "zmuszania" do sn.
Przy pierwszym powinna być cc bo wody odzeszly a córka urodziła się po 13 godzinach a przy drugim szybki poród ake waga spora 3980 i okrecony pempowina dlatego go ciągnęły i złamany obojczyk. Nastawiam się na cc i będę załatwiać kwity

Przedstawiam Wam młodego człowieczka ... malutki mierzy 0,69 mm... serduszko ślicznie bije ... wg USG jest to 6w4d -termin porodu 24.03.2019 :);)
img_20180802_191424-jpg.884331
Super:)
Przy pierwszym powinna być cc bo wody odzeszly a córka urodziła się po 13 godzinach a przy drugim szybki poród ake waga spora 3980 i okrecony pempowina dlatego go ciągnęły i złamany obojczyk. Nastawiam się na cc i będę załatwiać kwity
A te kwity są Ci teraz w ogóle potrzebne? Nie jest czasem tak, że jak poprzednio miałaś cesarkę, to teraz bez problemu masz kolejną, a sn tylko jakbyś to ty się przy tym upierała?

reklama
Witam :) nie wiem czy nie za wczesnie, ale po kilku dniach spóźnienia miesiączki postanowilam zrobic test ciążowy na ktorym zobaczylam jedną wyraźną kreskę i druga ledwo widoczna :) następnego dnia wybralam sie na beta hcg ktore wynioslo 38, dzisiaj powtórzyłam po 48h wynosi 119 :) moj ginekolog wraca z urlopu 15 sierpnia, w ktorym tygodniu byłyście na pierwszej wizycie? :)

Do góry