magdalena.
Fanka BB :)
Ja tez oglądam na wspólnej ale nie mogę się doczekać kiedy zacznie się Diagnoza!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie!Hehe no, ja zaczynam oglądać z nudów sekrety rodzinny itp [emoji23]
Kasiu, gratuluje, piekny bobasekPrzedstawiam Wam młodego człowieczka ... malutki mierzy 0,69 mm... serduszko ślicznie bije ... wg USG jest to 6w4d -termin porodu 24.03.2019
DziękujeKasiu gratulacje
Różnica między sn a cc tylko to mja ocena żeby nie było. Uważam że gdybym cofnęła czas nigdy bym nie rodziła sn, każda kobieta powinna mieć wybór. Po sn bolało mnie wszystko oczy uszy brzuch cycki dosłownie wszystko a po cc tylko brzuch. Po sn pierwsze dziecko z podejrzeniem niedotlenienia i 7 punktów, drugie dziecko złamany obojczyk a po cc nic dosłownie nic wszystko dobrze tylko gin kazał załatwić kwit od psychologaJak oceniasz różnice między cc a sn?
O, ja tez tylko Netflix!Wiadomo, ze z nocnymi pampersami to inna sprawa. Ja kiedyś nakarmiłam już nie sikającą 4 łatkę arbuzem na noc a jak tylko zasnęła poszłam się kapać i chyba musiała usłyszeć wodę z prysznica bo szybko musiałam wyskakiwać i biec ją przebierać wiec zdarza się
Ja tez oglądam na wspólnej do przodu a w tym momencie pożeram netflixa, już mi się ciekawe tytuły kończą ;P boje się czasu kiedy będę musiała iść na L4
Hmhm ja 14 czerwca. To nie wiem jak to liczyć. Zostaje cierpliwie czekaćMoją ostatnia @ była 10.06 z tym że moje cykle bardzo rozchwiane od 30-36 dni
@Kasia323 gratuluję !!! Mam nadzieję, że i ja zobaczę i usłyszę tego dokuczliwego brzdącajuż za tydzień w piątek się okaże
@Adeline89 ja zjadłam pudding i dwie małe kanapki z wędlina i czekam na coś jeszcze
DziękujeKasiu, gratuluje, piekny bobasek
Szczerze to ja sama w szokuHmhm ja 14 czerwca. To nie wiem jak to liczyć. Zostaje cierpliwie czekać