reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Nigdy nie miałam problemu z mm, co prawda ja ta Cycowa ale jak musiałam to dzieciaki z butli chętnie pili każde podane mleko. Fakt kp to najtańsza opcja ale o ile bardziej wykańczająca!!
Co do pampersow to moja jeszcze na noc zakłada bo nie wola w nocy, nawet jak ja obudzę to nie chce iść. A przestała w dzień nosić jak miała ok półtora roku. Ja nie naciskam, mam nadzieję że sama poczuje nocna potrzebę, zwłaszcza ze zdaży jej się obudzić by iść na nocnik! Mam nadzieję do jej 3 urodzin nie kupować już pampersów!

reklama
@Justyna Norwegia moje na 2,5 roku już bez pieluchy w ciągu dnia, bo na noc to jeszcze im się zdarzało sikać i Filip dzisiaj rano osikal łóżko, no cóż zdarza mu się raz na miesiąc [emoji6] a zwykle mleko N zaczęła pić mając tez koło 1,5 roku albo mniej
Dlatego pieluchy wielorazowe są dobrym rozwiązaniem, serio

Nigdy nie miałam problemu z mm, co prawda ja ta Cycowa ale jak musiałam to dzieciaki z butli chętnie pili każde podane mleko. Fakt kp to najtańsza opcja ale o ile bardziej wykańczająca!!
Co do pampersow to moja jeszcze na noc zakłada bo nie wola w nocy, nawet jak ja obudzę to nie chce iść. A przestała w dzień nosić jak miała ok półtora roku. Ja nie naciskam, mam nadzieję że sama poczuje nocna potrzebę, zwłaszcza ze zdaży jej się obudzić by iść na nocnik! Mam nadzieję do jej 3 urodzin nie kupować już pampersów!
Akurat nocna sprawa to kwestia wyrobienia narzadow nie każde dziecko umie juz tak wstrzymywac przez sen nie ktore potrzebuja na to czas.

reklama
Wiadomo, ze z nocnymi pampersami to inna sprawa. Ja kiedyś nakarmiłam już nie sikającą 4 łatkę arbuzem na noc a jak tylko zasnęła poszłam się kapać i chyba musiała usłyszeć wodę z prysznica bo szybko musiałam wyskakiwać i biec ją przebierać :p wiec zdarza się :D

Ja tez oglądam na wspólnej do przodu :) a w tym momencie pożeram netflixa, już mi się ciekawe tytuły kończą ;P boje się czasu kiedy będę musiała iść na L4 :p

Do góry