Hehe no, ja zaczynam oglądać z nudów sekrety rodzinny itp [emoji23]Wiadomo, ze z nocnymi pampersami to inna sprawa. Ja kiedyś nakarmiłam już nie sikającą 4 łatkę arbuzem na noc a jak tylko zasnęła poszłam się kapać i chyba musiała usłyszeć wodę z prysznica bo szybko musiałam wyskakiwać i biec ją przebierać [emoji14] wiec zdarza się
Ja tez oglądam na wspólnej do przodu a w tym momencie pożeram netflixa, już mi się ciekawe tytuły kończą ;P boje się czasu kiedy będę musiała iść na L4
reklama
Omg sekrety rodzinne...wczoraj przypadkiem zobaczyłam to w telewizji,czego to oni nie wymyślają [emoji6] ja z nudów rodzinka.pl oglądam [emoji6]Hehe no, ja zaczynam oglądać z nudów sekrety rodzinny itp [emoji23]
Gratulacje !!!Przedstawiam Wam młodego człowieczka ... malutki mierzy 0,69 mm... serduszko ślicznie bije ... wg USG jest to 6w4d -termin porodu 24.03.2019
Justyna Norwegia
Aktywna w BB
Zazdraszczam <3 i gratuluje !!Przedstawiam Wam młodego człowieczka ... malutki mierzy 0,69 mm... serduszko ślicznie bije ... wg USG jest to 6w4d -termin porodu 24.03.2019
mala-rybka
Fanka BB :)
@Kasia323 gratuluję !!! Mam nadzieję, że i ja zobaczę i usłyszę tego dokuczliwego brzdąca [emoji6] już za tydzień w piątek się okaże
@Adeline89 ja zjadłam pudding i dwie małe kanapki z wędlina i czekam na coś jeszcze
@Adeline89 ja zjadłam pudding i dwie małe kanapki z wędlina i czekam na coś jeszcze
Kasiu a kiefy miałaś ostatni raz @??? Bo mi wychodzi na 22 marzec wg kalkulatorów i niby wg nich 8 tydzień a gin dopiero we wtorekPrzedstawiam Wam młodego człowieczka ... malutki mierzy 0,69 mm... serduszko ślicznie bije ... wg USG jest to 6w4d -termin porodu 24.03.2019
A ogólnie wracam do książek Sparksa po weekendzie [emoji16][emoji16] proste, fajnie sie czyta, miłość akurat coś na teraz [emoji16]Hehe no, ja zaczynam oglądać z nudów sekrety rodzinny itp [emoji23]
reklama
Moje wszystkie cudaki po cycku też były na Nan z Nestle .Ja karmiłam 10 msc, później modyfikowane. Trochę ciężko było nam dobrać mleko bo nie chciała jest żadnego ale w końcu zaczęła jeść Nan.
Mi się dzisiaj strasznie kręci w głowie, oj ledwo mogę się podnieść...
Ale dla tych którzy w przyszkosci będą na mm i wybiorą Bebilon sprawdzcie bo podobno to identyczny skład co bebiko a jest różnica w cenie. My nie używaliśmy ale koleżanki sprawdzały
Podziel się: