Ooooo tak [emoji16][emoji16]Ja tez oglądam na wspólnej ale nie mogę się doczekać kiedy zacznie się Diagnoza!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo tak [emoji16][emoji16]Ja tez oglądam na wspólnej ale nie mogę się doczekać kiedy zacznie się Diagnoza!!
Ja już skończyłam nowy sezon Orange... mówię, ze brakuje mi odcinków wszystkiego już oglądam jakieś totalne ściekiO, ja tez tylko Netflix!
My wlasnie z mezem rozkoszujemy sie nowym sezonem 'Orange is the new black'
A tak ogolnie to ja ksiazki lubie czytac. Ostatnio cykl Mastertona z Katie Maguire
W Norwegii nadal praktykują „wyciskanie” dziecka, żeby pomoc matce. Tak samo jak poród pośladkowy nie kwalifikuje się do cc, ale w razie co próbują obrócić dziecko przed porodem... nie wiem czy w Polsce obracają?Matko, to rzeczywiście straszne przeżycia, ale chyba nie bylo dobrego rozpoznania na sn? Skoro dzieciaczki takie wymęczone w wyniku sn, nie powinni od razu robic cc? U mnie w rodzinie niestety zmarło dziecko w wyniku komplikacji po sn, ale to byly inne czasy, matce na brzuch położna siadała! Brzuch wyciskali, i niestety - tragedia, trauma dla calej rodziny na lata. Ja spróbuje sn, ale omijam szpitale, chwalące sie wysokim współczynnikiem sn, boje sie "zmuszania" do sn.
No ja się nie wypowiem, bo zielona w temacie jestemW Norwegii nadal praktykują „wyciskanie” dziecka, żeby pomoc matce. Tak samo jak poród pośladkowy nie kwalifikuje się do cc, ale w razie co próbują obrócić dziecko przed porodem... nie wiem czy w Polsce obracają?
Ja wlasnie zjadlam.ze smakiem posilek a co??? Zupke chinska gulaszowa [emoji33] [emoji12] niby nie kupuje bo uwazam ze nie zdrowe a ostatnio wrzucilam do koszyka i zjadlam ze smakiemJa to się nie dziwię, bo sama nie wiem na co mam ochotę !!! Masakra, nawet owoce mi nie wchodzą [emoji849] co dzisiaj zjem to stoi w przełyku i nie wie w którą stronę lecieć
Ja [emoji4]Ogląda z was ktos na wspólnej? Czekam wlasnie na seansik[emoji23]
CUDO!!! [emoji173]Przedstawiam Wam młodego człowieczka ... malutki mierzy 0,69 mm... serduszko ślicznie bije ... wg USG jest to 6w4d -termin porodu 24.03.2019
Mojej mamie lekarz wycisnal brata z brzucha, prawie 30 lat temu. Komplikacja tego bylo mechaniczne tylozgiecie macicy.W Norwegii nadal praktykują „wyciskanie” dziecka, żeby pomoc matce. Tak samo jak poród pośladkowy nie kwalifikuje się do cc, ale w razie co próbują obrócić dziecko przed porodem... nie wiem czy w Polsce obracają?