reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja bylam nad morzem i przywiozłam pamiatke [emoji23] bo nie dostalam @, w sierpniu może na weekend pojedziemy co 15 wolny, jesli ginekolog pozwoli
U mnie też tak było a przynajmniej rodzina tak pomyśli. Na wakacjach już byliśmy, parę dni przed wyjazdem zrobiłam test. Planujemy jeszcze na weekend nad morze. Ale w sierpniu. A teraz sinice w morzu i zakaz kąpieli. Moja gin nie pozwalała się opalać, teraz to mi wisi, brzucha i tak nie wystawiam bo mi wstyd za to nogi ręce dekolt mam opalone i nadal korzystam ze słoneczka.

Ok dzięki za rady. Będę trochę w cieniu trochę w słońcu i mam nadzieje, ze będzie dobrze.
A Wy wybieracie się gdzieś na mały odpoczynek ?? [emoji5]

Dopiero co wróciłam miesiąc temu. Teraz może wybiorę się z dziećmi w październiku. S tak narazie to takie krótkie wypady na dzień czy dwa. Dalej nie jestem w stanie jechać prowadząc auto.

My dopiero jedziemy. Nad Bug. Taka mała miejscowość, cisza i spokój. Córce załatwiłam towarzystwo wiec mam nadzieję leżeć do góry brzuchem i robić nic :) 03.08. mam usg a 04.08 jedziemy :) Mam nadzieję, że nie przyplączą się żadne mdłości itp i mi nie popsuja wyjazdu.

Laski odzywam się po długim czasie. Jestem po kilku usg i jak może pamiętacie moje kontrolne bety bardzo marne... W zeszłym tyg we wt na usg było bijące serduszko i wiek 5t6dz. W tym tyg w pon kontrola serduszko jakby dużo wolniejsze i wiek 6t1dz...takze slabiutki przyrost. W kolejny pon decydujące usg. Nie wiem co dalej. To już będzie 2 strata w ciągu 6 miesięcy. Nie mam dzieci... Pragniemy z mężem tego dzidziusia... Nie mogę już patrzeć na ciężarne, reklamy z dzidziusiami...

reklama
Do góry