reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Leków mam fure, luteine, duphaston, acard, prewenit intense, witaminy mama dha, euthyrox... Ajaj... Czekam do pon ale nie ludzie się że cokolwiek się zmieni. I w pon podjęcie decyzji o odstawieniu leków... Nie wiem co dalej. Muszę pogadać o jakiejś diagnostyce... Jest któraś z was po 2 poronieniach?

reklama
Laski odzywam się po długim czasie. Jestem po kilku usg i jak może pamiętacie moje kontrolne bety bardzo marne... W zeszłym tyg we wt na usg było bijące serduszko i wiek 5t6dz. W tym tyg w pon kontrola serduszko jakby dużo wolniejsze i wiek 6t1dz...takze slabiutki przyrost. W kolejny pon decydujące usg. Nie wiem co dalej. To już będzie 2 strata w ciągu 6 miesięcy. Nie mam dzieci... Pragniemy z mężem tego dzidziusia... Nie mogę już patrzeć na ciężarne, reklamy z dzidziusiami...

Trzymam kciuki :*

Leków mam fure, luteine, duphaston, acard, prewenit intense, witaminy mama dha, euthyrox... Ajaj... Czekam do pon ale nie ludzie się że cokolwiek się zmieni. I w pon podjęcie decyzji o odstawieniu leków... Nie wiem co dalej. Muszę pogadać o jakiejś diagnostyce... Jest któraś z was po 2 poronieniach?

Ile masz lat ? Ja jestem po cp i pierwszym poronieniu i moja gin wysyła mnie na patologie ciąży na diagnostykę

Ja jestem po czterech stratach,ale w roznych tyg , jest na forum grupa ciaza po poronieniu

Laski odzywam się po długim czasie. Jestem po kilku usg i jak może pamiętacie moje kontrolne bety bardzo marne... W zeszłym tyg we wt na usg było bijące serduszko i wiek 5t6dz. W tym tyg w pon kontrola serduszko jakby dużo wolniejsze i wiek 6t1dz...takze slabiutki przyrost. W kolejny pon decydujące usg. Nie wiem co dalej. To już będzie 2 strata w ciągu 6 miesięcy. Nie mam dzieci... Pragniemy z mężem tego dzidziusia... Nie mogę już patrzeć na ciężarne, reklamy z dzidziusiami...
Pamiętam,pamiętam.Mocno trzymam kciuki !!!!!!

Hmmm diagnostyka...zespół antyfosfolipiodwy, białko C, białko S, MTHFR, witamine D jak najbardziej (koszty się zbiorą przu takich różnych badaniach). Musiałabym zerknąć co ja tam jeszcze miałam. Poradnia genetyczna, konsultacja z jakimś lekarzem który zleci konkretne badania. Musisz poczytać i poszukać kogoś kto Cię dobrze naprowadzi na badania, wiem jakie to trudne...
Pierwsza strata z jakiego powodu? Bo kurde tu zaszłaś w ciążę jednak coś nie tak...hmmm może pierw genetyka.

Uparłam się, by Was nadrobić od wczoraj. Więc ja mam pierwszą wizytę za 2 dni! Wreszcie! To będzie 6t3d. A w niedzielę mamy 1 rocznicę ślubu, robimy grilla dla rodziny i liczę, że to będzie dobry moment, by poinformować rodziców. :)
Tylko żeby w piątek było wszystko ok... też się czasem zastanawiam, czy tam nadal wszystko dobrze się rozwija, bo kompletnie nic nie czuję. Zadnych objawów...

reklama
Kciuki zaciśnięte [emoji110][emoji110][emoji110] naprawdę mocno

Do góry