reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
U mnie też tak było a przynajmniej rodzina tak pomyśli. Na wakacjach już byliśmy, parę dni przed wyjazdem zrobiłam test. Planujemy jeszcze na weekend nad morze. Ale w sierpniu. A teraz sinice w morzu i zakaz kąpieli. Moja gin nie pozwalała się opalać, teraz to mi wisi, brzucha i tak nie wystawiam bo mi wstyd za to nogi ręce dekolt mam opalone i nadal korzystam ze słoneczka.
To jak my w sierpniu

reklama
A powiem wam jako ciekawostke, ktora przekazal nam na studiach pewien profesor na zajeciach medycznych.
U kobiet pod wplywem pozytywnych emocji, euforii i beztroskiego czasu wyjazdu na urlop czy wakacje dochodzic ma dosc czesto do spontanicznej owulacji ;)
Stad przywozenie "pamiatek" z wyjazdow :)

A powiem wam jako ciekawostke, ktora przekazal nam na studiach pewien profesor na zajeciach medycznych.
U kobiet pod wplywem pozytywnych emocji, euforii i beztroskiego czasu wyjazdu na urlop czy wakacje dochodzic ma dosc czesto do spontanicznej owulacji ;)
No ja dla tego chcialam sprobowac we wakacje i sie udalo od razu [emoji846] az bylam w szoku, oby tylko ciaza sie trzymala.

to miłych odpoczynków dla Was [emoji5]
Hmmm co do opalania, widzę, ze każdy ma inna opinie... teraz jestem w kropce.
Ja podzielam zdanie Adeline jesli chodzi o opalanie, ze wszystko z umiarem ;)
Jedz nad morze, baw sie dobrze, spaceruj w bikinii, posiedz na kocyku. Tylko darowalabym sobie wielogodzinne wystawianie na ekspozycje slonca, bo slonce w umiarze jak najbardziej jest potrzebne :)

Laski odzywam się po długim czasie. Jestem po kilku usg i jak może pamiętacie moje kontrolne bety bardzo marne... W zeszłym tyg we wt na usg było bijące serduszko i wiek 5t6dz. W tym tyg w pon kontrola serduszko jakby dużo wolniejsze i wiek 6t1dz...takze slabiutki przyrost. W kolejny pon decydujące usg. Nie wiem co dalej. To już będzie 2 strata w ciągu 6 miesięcy. Nie mam dzieci... Pragniemy z mężem tego dzidziusia... Nie mogę już patrzeć na ciężarne, reklamy z dzidziusiami...
Wiem co czujesz przechodziłam to juz kiedyś, trzymam kciuki za malenstwo

Bardzo ciekawa teoria ...i chyba się z nią zgodzę :-D:-D

@aga6 niby między 11 a 14 tyg się to robi więc moim zdaniem ok - jeśli nie ma innego terminu.

Dziewczyny - kiedy i jakie objawy już wam się zaczęły?
Ok.3-4tydzien cyklu
Zauważyłam jeszcze przed testem ze nie wiem co bym chciała zjesc, ogolnie to do mnie nie podobne :D
Biust i śluz był inny.
Tzn ja sluzu ogolnie nie miewam A sie pojawił wiec dla mnie to było dziwne.

W poprzedniej ciąży ok 8 tygodnia i 11 straciłam przytomność i to jeszcze w kościele... dobrze ze maż zdazył mnie zĺapać. Masakra. Pozniej juz bylo ok. Teraz jak na razie nic sie nie dzieje. Ogólnoe jestem słaba ale nie zeby mdleć.
O rety!
Dobrze ze mąż był...

U mnie chyba wyszły mazury [emoji23][emoji23] i podpisuje się pod tym bo ogólnie lekarze mówili że nie mam owulacji.

Więc będzie Mazureczka albo Chłop z Mazur [emoji41]

Laski odzywam się po długim czasie. Jestem po kilku usg i jak może pamiętacie moje kontrolne bety bardzo marne... W zeszłym tyg we wt na usg było bijące serduszko i wiek 5t6dz. W tym tyg w pon kontrola serduszko jakby dużo wolniejsze i wiek 6t1dz...takze slabiutki przyrost. W kolejny pon decydujące usg. Nie wiem co dalej. To już będzie 2 strata w ciągu 6 miesięcy. Nie mam dzieci... Pragniemy z mężem tego dzidziusia... Nie mogę już patrzeć na ciężarne, reklamy z dzidziusiami...
Mocno ściskam kciuki. Dostajesz jakies leki? Leżysz?

reklama
Ok.3-4tydzien cyklu
Zauważyłam jeszcze przed testem ze nie wiem co bym chciała zjesc, ogolnie to do mnie nie podobne :D
Biust i śluz był inny.
Tzn ja sluzu ogolnie nie miewam A sie pojawił wiec dla mnie to było dziwne.

O rety!
Dobrze ze mąż był...

U mnie chyba wyszły mazury [emoji23][emoji23] i podpisuje się pod tym bo ogólnie lekarze mówili że nie mam owulacji.

Więc będzie Mazureczka albo Chłop z Mazur [emoji41]
U mnie bedzie Chlop może ,bo w takiej miejscowości bylam [emoji23]

Do góry